Treba mi hosting za adult sajtove

S obzirom da je Aervixe prevršio svaku meru sa odugovlačenjem i glupostima, želim jedan hosting paket od 5 sajtova da prenesem sa njihovog hostinga na neki drugi. Ukoliko neko ovde ima svoju hosting firmu koja dozvoljava adult sajtove, neka se javi pa da može to preneti tamo. Ako nema tog, ukoliko neko zna ko bi to od hosting kompanija koje dozvoljavaju adult odradio, neka napiše ovde. Hvala unapred.

Bok. Na shared iako bi se moglo, bilo bi najbolje kad bi imali jedan shared hosting server namijenjen samo za adult. Ali nemamo jer nije bilo interesa pa se ne isplati placat hw i licencu za server koji nebi radio nista. A na trenutnim shared to stavljati je risky, zbog drugih korisnika, firmi itd. Jel te zanima VPS tj. jel ti isplativo?

1 Like

Koliko prostora trebate?
Pogledajte dali odgovara https://www.croweb.host/shop/micro-linux-vps
Shared - isti odgovor kao i @serverlab

1 Like

Hvala vam na odgovorima, uglavnom budžet koji bi mi bio okej da platim za paket od 5 adult sajtova bi bio do 100$ godišnje. Protok koji bi mi bio potreban je do 400 GB mesečno, za početak može i manje dosta.

Potpisujem ovo za Arwixe jer su katastrofalni. Selio sam sajtove za svog klijenta s njihovih servera, a sad ću i domene koje je klijent tamo zakupio. Takav šlamperaj dugo nisam vidio.

@imemperor1 Imaš na Hawkhostu ono što tražiš ako ne dogovoriš sa dečkima sa foruma

1 Like