Treba mi netko za Instagram problem

Imam problem. Instagram me ovaj tjedan blokira na jedan dan, pa drugi da odblokir. I tako 3x ovaj tjedan. Moze li netko to srediti? Placam.

Ima razloga za to, vjv radiš previše akcija na profilu.

Iskreno, doslovno nisam nista osim gledao story jutros i blokiran odmah. Ovo je vec 3x Jel se to moze kako srediti?

Isti slučaj sa privatnim profilom. Zadnjih 30 dana, 3x su mi profil blokirali na 24h. Razlog je kao “sumnjiva aktivnost”, iako samo gledam “storije” prijatelja i bacim koji lajk tu i tamo :sweat_smile: Nakon trećeg bana, morao sam odraditi “skener lica” koji mi je Instagram poslao, i nakon toga mislim da više nisam imao problema.

Nigdje nisam unosio podatke od Instagrama, niti sam imao neku aplikaciju koji ima pristup Instagramu. Također svaki login na acc. je sa moje lokacije, tj. istog IP-a…

Vjerovatno im je “bot” koji prepoznaje ovake stvari pobudalio, i banuje profile bez razloga.

Hvala ti, bas mi znaci! Nadam se da cu i ja dobiti taj skener lica. :sweat_smile: Javljam.

“Instagram account disabled suspicious activity”, to pretraži na Google-u, i trebao bi pronaći odgovore koji bi te mogli odvesti do tog “skenera”, ili nečega sličnog :sweat_smile: Obrati pažnju na novije članke, najidealnije one koji su napisani u prethodnoj godini.

Slazem se (20 characters)

1 Like

Ili to ili neki botovi ako ti salju zahtjeve pa Instagram misli da ti radis te botove da dobijes vise pratitelja, bilo je i toga. Moze svasta biti.

This topic was automatically closed 365 days after the last reply. New replies are no longer allowed.