Trebam: Hosting lociran u Hrvatskoj koji omoguca mesecno uplato preko paypal

Pozdrav svima.
Več mesec dana čitam ovaj forum i našao sam nekakve vrlo dobre informacije - hvala vam puno.

Imam jedno pitanje…
Trazim hosting za svoju prvu web stranicu namenjenu za .hr prostor. Stranica uzimat ce max 150 mb prostora na disku.
Server mora bit lociran na hrvatskom. Želim platiti mjesečno. Ako mi server odgovora u roku 2 - 3 mjeseci, onda ču zakupit za cijelo godinu. Platit cu za svaki mjesec naprijed.

Ovaj forum pun je usluga i informacij o hostingu ali pronašao sam samo dvije hosting ponudnika koji imajo server lociran u Hrvatskoj (Avalon i Infonet). Ima još drugih hosting ponudnika koji imajo server lociran u Hrvatskoj?

Puno vam hvala za sve informacije.

Ispričavam se zbog gramatičnih pogreška, ovo nije moj materinski jezik

Pozdrav,

ja imam kod Infoneta hr hosting i samo pohvalit mogu, kao i njihovu brzu podršku. Jedino sto nemaju je paypal placanje…ali mozes karticama…tako da ti je isto…

Poz

zašto mira biti lociran u hrvatskoj, praviš neki game server?

@IvanF: Hvala puno, več sam kupio kod drugog ponudnika. Javim u roku mesec dana kako sam zadovoljan. (I onda posredujem sve ostale informacije, necu sada delat reklame jer neznam ako je dobar ili nije)

@nedimx2: Odkad izradujem web projekte imam puno više uspjeha ako imam web sajt na serveru koji je lociran u istoj državi kao ciljana publika (Google search enginu se sviđa)

Hvala obema za odgovor

TOTOHOST Je Hrvatski hosting koji prima plaćanje preko paypala sa serverima u NJemačkoj što je dosta blizu Hrvatske. Serveri su jako brzi, govorim iz vlastitog iskustva jer ih koristim već 3 godine i jako sam zadovoljan


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact