Trebao bih PHP programera sa znanjem MySLQ-a

Prvo: ovo JOŠ nije ponuda za posao

Ne vidim gdje bih drugo smjestio post osim u Birtiju.

Imam dilemu.
Narudžbe za programiranje i održavanje postojećih stranica su narasle i na granici sam sa vremenom, tj. ne stignem više sve sam i mislim da je vrijeme da uposlim “junior developera” koji bi radio side by side sa mnom, u uredu. Freelanceri i rad od doma je isključen jer moram imati kontrolu nad poslom zbog klijenata i vremena.
Problem koji se nalaže je sljedeći: nemam budget za mjesečnu plaću (regularnu, sa plaćenim doprinosima, sve preko računa) veću od 4.500 kuna za barem iduća 3 mjeseca. Razlog je što trenutno imam dovoljno posla da se pokrije ta jedna plaća, ali imam dogovorenu suradnju sa par inozemnih tvrtkica koje bi mi slale nove projekte, što znači kako postoji realna šansa za veću plaću, ali zasigurno ne prva 3 mjeseca.

Postavljam pitanje, odnosno želio bih znati postoji li netko tko bi želio raditi za plaću od 4.500 kuna sa prijavom?

Znanje bi trebalo biti ono osnovno: HTML, PHP (proceduralno i objektno, iako objektno nije uvjet) i MySQL (barem poznavanje rada sa MySQL-om kroz phpmyadmin i obvezno razumijevanje rada i spajanja na MySQL bazu kroz PHP skriptu. Iskustvo u radu u nekoj tvrtki nije uvjet, bitno je da osoba zna napraviti posao (primjerice da mu kažem - napravi bazu sa 3 tablice, napravi stranicu gdje ćeš unijeti neko ime i da php skripta prođe kroz jednu od tih (ili sve) tablica i na ekranu prikazat rezultat). Nije bitno ni koliko godina ima (ok, bitno je da ima više od 18) niti da li je muško ili žensko, niti da li sluša narodnjake (samo da ih ne sluša u uredu) ili sluša punk (samo da ga ne sluša u uredu), niti kako se oblači (bitno da nije gol), niti da li je muško/žensko/HDZovac/SDPovac/homoseksualac/itd…
Lokacija - Zagreb (ured u Sesvetama). Ne radi se subotama, 8 satno radno vrijeme PON-PET.

Cijenjeni kolege webmajstori, prosil bi lijepo ako može bez trolanja poput “4.500 je ku*ac od plaće, za to ne bi ni kompjuter palio”, itd… već da ukoliko imate neki dobar savjet ili prijedlog da ga slobodno ovdje postate jer se nalazim u dilemi da li uopće postavljat takav oglas ili ne…

I naravno, ukoliko ima netko zainteresiran, svakako neka ovdje ostavi komentar ili mi pošalje PM, iako ponavljam, ovo nije JOŠ UVIJEK ponuda za posao.

Hvala najljepša na savjetima/dobronamjernim komentarima!

Po meni to nije tako losa placa, za 8 satno radno vrijeme ja bih radio za taj novac.

Ne vidim zasto ne bi stavio takav oglas za posao ako ti pomoc treba.

Realno, ali onako iskreno, mislim da bi odgovarajuća plaća trebala biti oko 5500 - 6500 kuna za TAJ posao. Međutim, moram imati osiguran novac za plaću pa ne može biti trenutno viša.

Možda bi mogao zaposliti nekoga na skraćeno radno vrijeme (20 sati tjedno, tj. 4h na dan) i ponuditi neto plaću od 3.000 kn dok ne bude više posla.

E ovo nije loša ideja! Totalno sam smetnuo s uma da je moguće i prijava na skraćeno radno vrijeme!
Hvale vrijedan savjet kojeg ću vrlo vjerojatno i iskoristiti! Hvala

Ja sa zainteresiran pošto sam trenutno nezaposlen a znam se služiti PHP-om i MySQl-om.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact