[Tutorial] Kako zaraditi od domaceg sajta Adsensom + ideje za naslove članaka

Evo izbrisah,sorry za offtopic,napravicu novu temu za to i bolje pretraziti forum.

Moze li ovo kao pitanje,posto se ovde na forumu,bas nova tema pojavila:
[Kako povećati zaradu na stranici?][1]
[1]: Kako povećati zaradu na stranici?

I bas je ta prica,AdSense koristi covek,oko 1000 korisnika dnevno standardnih,ali love nema.
Ok,objasnili su mu kako bolje i vise da ubaci reklame,stoji da to nije odradio najbolje.

Kako bi resio njegov problem i da li se moze primeniti ovo sve sto si pricao?
Da ti npr covek plati odredjenu svotu za tvoje usluge,jos odredjenu svotu za samo pisanje clanaka i ti mu kazes za odredjeno vreme,toliko i toliko meseci ces imati povracaj novca preko AdSensa.

Ja npr mislim da ulozeno vreme ne moze ni blizu vratiti sa reklamama ovog tipa.
Jer bolje clanke ne mozes pisati ni ti,tj naci nekog da platis,od njega i forumasa koji to vec vole i to vec rade tamo.
Tako da je iz mog ugla mnogo bitnija pocetna analiza trzista,konkurencije,izbor niche,i da covek zna sta zeli postici,koji su mu ciljevi i ocekivanja.
Ili kao sto sam vec rekao gore pristupiti tome kao procesu ucenja web tehnologija,hobiju,istrazivanju,…,bez pritiska.
Jer ovo “zaraditi od domaceg sajta AdSensom” mislim da je vrlo relativno i opasno iako kapiram da si ti poslednji koji bi to zeleo predstaviti na pogresan nacin.