Btw to ime je na starom bilo Šime, ali je kod prebacivanja sad ovako :-p Pa samo prijaviš siteove https://partners.xhamster.com/ i onda kako hoćeš. Dali ćeš samo staviti(ostaviti) embed codove ili i dodati i link ispod(ja stavim ispod i link(ali stavim naravno target blank i stavim i nofollow) jer je kao taj trafic 2.50, a iz embeda je 2.00$ /1000). Ne plaćaju pregled na tvojoj stranici, nego one koji odu na njihovu stranicu(ali to ti i onako odu ako stavljaš videa, pa tako da mislim da nemaš šta izgubiti ako koristiš). Nema nikakvog referal coda, tako da i oni koji vec imaš na stranici ti vrijede! Ja tek zadnja 2-3 mjeseca radim adult(iako sam ima 2 stranice od prije), ali mi je nekako bilo logično to staviti kad svejedno netko ode iz videa, pa onda bar nek nešto plate. A s obzirom na tvoje upise ti bi trebala(o) solidno to skupiti
Pratim ja upise vec dugo, samo ja upadnem uvjek u opcenite domene, pa teško ide s guglom he-he
Lista HQ im je ok mislim!
Evo kako plaćaju:
Our rates depends on how do you send traffic.
Visitors sent to video pages:
HQ countries - $2.50
LQ countries - $0.50
Visitors sent to mobile site:
HQ countries - $2.50
LQ countries - $0.50
Visitors sent via embedded videos:
HQ countries - $2.00
LQ countries - $0.50
Visitors sent to photo galleries:
HQ countries - $2.00
LQ countries - $0.50
Here is the list of the HQ Countries:
Andorra, Argentina, Australia, Austria, Belgium, Bolivia, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, EU, Ecuador, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Greenland, Hong Kong, Hungary, Iceland, Ireland, Israel, Italy, Jamaica, Japan, Korea Republic Of, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Mexico, Monaco, Montenegro, Netherlands, New Zealand, Norway, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Russian Federation, San Marino, Saudi Arabia, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwana, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Uruguay, Venezuela
Other countries are considered as LQ.