Twitter kako do followersa?

Bok,

paralelno sam krenuo raditi s Twitterom i za početak sam krenuo s jednim accountom. trenutno imam 50 followersa :smile:
ali kaj je najzanimljivije na moje objave imam dosta like-ova i retwettova. međutim jako sporo dobivam nove followerse.

pa ako imate koji prijedlog po tom pitanju

hvala

follow&unfollow kao i na IG, zanimljiv sadržaj, giveaway, promocije,akcija…

Vać sam objasnio što i kako. Pravila vrijede i u 2019, samo što su malo pooštrili anti-bot pravila.
LP

Ne bi ti preporucio follow-unfollow metodu, to je spam sa kojim ces da dobijes samo ‘‘trash’’ accounte i followere a pogotovo na twitteru vecina cim primjeti da si ih unfollow i oni ce tebe… Drugi razlog zbog cega nemoj da radis follow-unfollow na twitteru je zato sto imaju mnogo bolji security od Instagrama i dobijat ces upozorenja da promjenis password od accounta a nakon 2-3 puta ukoliko nastavis da to radis ide ti ban, nakon kojeg mozes nekako i vratiti account… tako je meni bilo u vecini slucajeva gdje sam radio za klijente a poslije tog ne znam sta slijedi jer nisam smio da nastavim. Probaj sa twitter reklamama kad god imas nesto novca da izdvojis, i ne znam cime se bavis ali pravi konekcije sa ljudima, pokazi da si expert za to sto radis i polako ide ali bice novih followera. Ako bas hoces da radis follow-unfollow onda nemoj koristiti software nego rucno svaki dan 5-10 gledaj dobro koga pratis i nemoj odma da ih otpratis nakon 1-2 dan.

Nemogu se složiti s tobom jer upravo twitter mi raste follow/unfollow metodom već zadnjih godinu dana ikakvih problema. Koristim ga za vlastiti brand i kombiniram s plaćenim reklamama.

Također nekupujem fake accounte recimo na dnevnoj bazi profil u prosjeku raste 30 novih korisnika.
Mogao bi i bolje pogotovo s konverzacijom jer brand je dosta prepoznatljiv u svojoj niche i uskoro planiram naci nekog da ga moze voditi odnosno odgovarati na poruke jer dok sam to stigao raditi konverzacija je bila fenomenalna. S linkovima također prezadovoljan kako prolaze.

Ok mozda je u tebe zagrijan profil ili nesto drugo pa nemas problema, uglavnom ja sam mu podijelio sto mislim iz mog iskustva… a on moze da proba ako hoce pa vidjece onda jel mu ide dobro ili ne. Jedino je ok sto odma ne banuju acc nego dobijes par upozorenja pa mozes prestati na vrijeme.

ja sam probao follow&unfollow metodu ali baš nešto ne uspijeva… a što se tiče sadržaja, trenutno objavljujem video snimke i uglavnom dobijem u prosjeku po 20-ak likeova i nekoliko retvitova za svaki video zasebno.

a svejedno rast followersa je slab…

trenutno imam 60 followersa… a dobijem 20-ak likeova za tweet, i opet ne dobijem par novih followersa :frowning:

Zapracuj followere velikih profila iz tvoje oblasti, ne random naloge.

1 Like

najbolje da to npraviš na način: da recimo tvoja nicha je sportska odjeća i odabereš neki brand npr: Puma i pratiš one koji su im lajkali zadnju objavu i na taj način si siguran da nisu neki stari acc koji se nekoriste. (nije mi se dalo pisati u detalje sad)

i to sam probao. ali ok budem se još potrudio

Nije mi jasno zasto dajete laznu nadu? Pa twitter uopce nije zazivio u HR ili uopce na ovim prostorima!

To je bas americka stvar, mega popularno jos u japanu, engleskoj i arabiji.

Cisti primjer imas par ovih medija tipa dnevnik (preko 200 tisuca followera), vecernji, jutarnji, net.hr i slicno koji imaju preko 100 tisuca i neki su zadnju objavu stavili jos 2015. godine koliko upravo vidim.

Zar zbilja netko vjeruje da se bas u HR moze napraviti dobar twitter profil koji ce ti donositi posjetu? Pokusao sam nesto pokretati ali to je gubitak vremena. Jedva dosao blizu stotke i to je to. A da ne pricam kako na ovim puno vecim nasim news portalima nitko ne lajka objave, a kamoli da komentira…

Tko si ti? O čemu pričaš jer ovaj tvoj upad je iz vedra neba u koprive.
Nije ni spomenuo da radi za naše područje i nemoj biti siguran da twitter neprolazi u EU očito pričaš o onome što neznaš jer jedina niche za koju znaš je news i to je to.

1 Like

To sto ti nisi uspeo znaci da niko nece? :rofl::rofl:

to isto jedva došao do 100… kakva je to brojka od 100 lajkova/followera … nc

Samo rekoh da je za news portal gubitak vremena raditi na twitteru jer twtitter nije zazivio u hr ili opcenito na ovim prostorima. To je CINJENICA.

Da li neko zna gde se provereno mogu kupiti instagram pratioci , treba mi dve hiljade pratilaca do 10k zbog swipe up mogucnosti?

hvala svima na sugestijama, budem još probavao. a ionako napravio sam account za strano tržište.

Dal se itko vidio da je spominjao news??