Ukidanje adsense-a i otvaranje novog na isto ime

Pozdrav kolege forumaši,

radi se o tome da sam ja ukinuo adsense account koji je glasio na djelatnost tj. ispunio sam formu onu za ukidanje (račun još nije ukinut) zato jer sam čuo da je to jedini način da pređem na osobni google adsense račun, a pošto bi ja rađe osobni račun, a ne na djelatnost odlučih obrisat ovaj i otvorit novi.

Radi se o tome da je jedini problem koji me muči taj da bi mogao izgubiti uopće pravo na sudjelovanje u AdSense programu jer mi se podaci na računu za djelatnost i osobnom računu preklapaju. (napomena još nisam otvorio osobni račun)

Moja pitanja su:
Dali da čekam da mi isključe račun na djelatnost pa da sa istim imenom i prezimenom prijeđem na osobni adsense ili mogu odmah registrirat osobni adsense? Hoće li bit tu puno problema?

P.S.
nisam kažnjavan ni opominjan od strane google-a

Dajte pomozite ljudi nekim savjetom…što se događalo? Dao sam im 5€ koje sam skupio, sad su ti novci ošli u vjetar (nebi mi bilo žao), no ne odobravaju mi ovaj račun na ovo IME i PREZIME koje sam stavio…

Napominjem, onaj račun je bio na ime tvrtke, a kao vlasnik tvrtke bilo je ‘to sada ključno Ime i Prezime’, evo prošlo je tjedan dana još uvijek stoji poruka d aje nalog u razmatranju…stavio sam svoj blog kao stranicu za korištenje jer ono ima puno sadržaja, pa sam msilio da će brže odobrit…

a baš mi ‘bed’ sad ako mi ne odobre :frowning:

Nekih prijedloga? mogu li povući prijavu i napravit novu? Mislite li da će odobrit Veliki G? Da se još strpim?

P.S. opet kažem nikad nisam bio kažnjavan.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja