Ukidanje AdSense za domene na vašem računu - WTF?

Ne znam kako drukčije nazvati temu, ali pročitao sam ovaj email nekoliko puta i stvarno ga ništa ne razumijem. Može li mi netko reći o čemu se radi?

[i][quote=""]Poštovani,

šaljemo vam ovu obavijest jer upotrebljavate AdSense za domene za ostvarivanje prihoda od svojih nerazvijenih domena. Nakon što smo procijenili prednosti naše partnerske mreže, odlučili smo ukinuti proizvod Domene s hostom u programu AdSense. Nerazvijene domene ubuduće će se prikazivati samo putem naše postojeće distribucijske mreže AdSense za domene.
Naša evidencija pokazuje da će ta izmjena utjecati na registrirane domene 2 vaših domena s hostom prema sljedećem rasporedu:

* 21. ožujka: više nećete moći izrađivati nove domene s hostom
* 18. travnja: domene s hostom neće biti aktivne te više neće biti moguće ostvarivati zaradu od njih
* 27. lipnja: domene s hostom više neće biti dostupne na AdSense računima

Da biste nastavili ostvarivati zaradu od nerazvijenih domena, portfelj domena možete premjestiti na novog davatelja parkiranih domena prema svom izboru. U našem vodiču za premještanje saznajte kako to učiniti:
Vodič za premještanje

Napominjemo da ta izmjena neće utjecati na ostale AdSense proizvode koje trenutačno upotrebljavate niti na dostupnost drugih proizvoda. Osim toga, tijekom navedenog vremena te nakon ukidanja proizvoda izvješćivanje o domenama s hostom bit će i dalje dostupno.

Više informacija potražite u centru za pomoć. Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljivosti dok razvijamo nove značajke i ponude u programu AdSense.

S poštovanjem,
tim za Google AdSense[/quote][/i]

Ukidaju Adsense for domains proizvod. To je usluga parkiranja domena i nece utjecati na klasicne Adsense for content oglase.

Da, ali piše da se odnosi na mene, kaže “jer upotrebljavate”, a ja nemam pojma na čega on misli, kada ne znam što konkretno koristim.

Svi koji koriste Adsense for Domains ili su bar jednom slučajno kliknuli link “Adsense for Domains” u svom Adsense računu, su dobili isti mail namijenjen zbunjivanju žive sile.
Ako ne koristiš Adsense for Domains, zaboravi da si to dobio.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja