Ukradena Facebook stranica

Pozdrav svima,

imam problem pa molim za pomoć. Netko mi je hakirao Facebook profil, maknuo me s mjesta administratora (bio sam jedini) i na taj način zapravo ukrao stranicu.

Što mogu napraviti kako bi ju vratio? Imam prtscr, nekoliko njih koji dokazuju da su postovi linkali na moj webpage, perscr informacija o face stranici u kojima je naveden url webpagea. Također, svojom osobnom deviznom karticom plaćao sam račune za boostanje postova, pa je i to jedan svojevrsni dokaz.

Poslao sam ticket Facebooku. Čovjek koji je ukrao FB profil u međuvremenu je obrisao sve postove, kako bi uklonio bilo kakvu vezu sa webpageom.

Imate li kakav savjet?

Hvala i pozdrav

Posto si placao velike su sanse da ce facebook uskociti i pomoci ti, te slike sto imas ti uopce ne trebaju, sve to oni prate i lako vide. Sacekaj odgovor supporta i sretno.

Mom frendu je isto tako bilo no on nije nista placao kao ti u ovom slucaju. On je postavio jednog lika za editora i taj lik je nekako uspio hakirat njegov profil i makao ga sa admina i ostavio samo sebe… Ugl nakon mjesec dana otprilike i nakon jedno 10ak puta pokusaja kontaktiranja facebooka uspio je stranicu dobit natrag… Sretno

Da li neko zna kako je moguce poslati ticket facebook-u u vezi kradje sranice jednoj prijateljici su ukrali 3 stranice pa ako neko zna bio bih zahvalan?

Niko nemože FB page ukrast,može te jedino admin maknut ili ako si glup eventualno da upadnes u koji keylogger ili hardcore pishing site