Unos u tablicu

Imam ovakav problem : kada ispišem sve igre na ekran i kliknem na gumb “unesi” bez obzira koji gumb kliknuo u bazu se unose obje igre. Kako napraviti da se klikom na određeni gumb unosi samo ta igra, pokušao sam sa chekbox-om ,ali ni to ne pomaže.

bump…

$xml = simplexml_load_file(“http://catalog.mochimedia.com/feeds/query/?q=recommendation%3A>%3D3&partner_id=c584ac92eead2425&format=atom&limit=2”);

limit ti je stavljen 2, probaj ga staviti na 1

$xml = simplexml_load_file(“http://catalog.mochimedia.com/feeds/query/?q=recommendation%3A>%3D3&partner_id=c584ac92eead2425&format=atom&limit=1”);

limit je stavljen na 2 da bi bilo jednostavnije isprobavati da mi ne učitava sve igre nego samo dvije . Za svaku igru sam napravio formu koja ima svoj gumb za unos u bazu , ali kada kliknem na gumb unesu se obje igre (bez obzira na koji gumb kliknuo), a ne samo ona na kojoj je kliknut gumb.

if ($_POST[‘unesi’] and $_POST[‘potvrda’]==true) {

$upistablica = mysql_query(“INSERT INTO igretablica (naziv,swf_url) VALUES (’$naziv’, ‘$swf_url’)”);

}

ti se nalazi u foreach petlji koja ti se zbog tog limita vrti 2 puta, izvadi ovaj if iz petlje van

ne vrijedi ni tako. ako izbacim if petlju van foreach onda mi se u tablicu upisuje samo zadnja igra

prije sam letimično gledao…

imaš petlju i varijable (čije vrijednosti spremaš u bazu) kojim pridodaješ neke vrijednosti, svaki put kad ti se petlja izvrti promijene se vrijednosti tih varijabli i na kraju imaju vrijednosti od zadnje igrice, uvijek od zadnje igrice.

U kodu ti ne trebaju 2 brojača, $brojigre++; prebaci na mjesto $brojigre1++;

Na vrhu imaš definiran $igra = array(); natrpaj u njega podatke od igara po brojevima i sa submitom pošalji broj igre i pri unosu u bazu ispiši podatke iz arraya po broju igre.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja