Uplacivanje novca na payooner karticu

Da li je moguce preko banke uplatiti novac na payooner karticu ?

/MasterCard je kartica…

Nije moguće.
Ako se nije nešto promijenilo. :slight_smile:

I ne može biti druga. :blush:

Ako ti treba, mogu ti ja to srediti, uplatis mi novac na racun (ERSTE) a ja ti posaljem na Payoneer (card to card transfer).

Radio sam nešto sa steelmaiden pa mi treba isplatiti a moj pp ne radi a imam payonner karticu, sada bi bilo gotivno ako steel moze tebi uplatiti a ti meni na payooner :smiley:

Meni pase, dogovori se sa steelom pa mi javite.

1 Like

Možeš sam sebi da uplatiš preko kreditne ili debitne kartice koja ima mogućnost online plaćanja.

Idi na https://paynow.payoneer.com/

ili u svoj Payoneer nalog, opcija Recieve -> Request a Payment -> i sam sebi pošalješ invoice na drugi email, pa ga platiš kreditnom/debitnom neke domaće ili strane banke.

Provizija je 3%, a proces odobravanja traje od 2 do 7 dana.

Ovako sam ja sebi jednom prošle godine uplatio 20$ kao test, a od klijenta redovno primam uplate.

1 Like

ako je nekome potrebno mogu mu osobno uplatiti na payoneer pošto imam sredstva na svome…a vi meni cash na ruke, možemo se i naći područje zagreba ako se radi o vecem iznosu

Dosta toga se promijenilo na Payoneeru, ne mogu sada da pošaljem nekom račun da mi uplati novac na Payoneer ako nisam firma. Pokusala sam da preko wise.com uplatim i pošaljem 100$ na Payoneer i novac je stigao, ali i dalje ne mogu naručiti karticu. Prebacila sam novac sa Stripe i ne mogu sada da poručim kartice. Htjela sam preko upworka ili fiverra ali provizija na 100$ je 27$ što je za mene puno. Ima li neko neko rješenje?