Upload skripta problem

ovako imam problem sa upload-om
trebalo bi mi raditi jedino upload srt datoteka, al ja mogu sve uploadat, bez obzira na limit, evo kod pa ako tko zan nek pomogne!

U ovom drugom if moraš koristiti ili exit() ili return, jer na ovaj način si samo pokazao korisniku poruku i nastavio izvršavati skriptu.

ustvari nemogu uploadat nista, kaze mi You may only upload SRT files.
Sorry your file was not uploaded
ni srt ni ostale ekstenzije

Evo našao sam rješenje pa da podijelim, jer slabi ste mi vi webmajstori :smiley:

[quote=“Tommy0412”]Evo našao sam rješenje pa da podijelim, jer slabi ste mi vi webmajstori :smiley:

bitno da si ti jak u google searchu…

postas u ponoc pitanja pa ocekujes odmah odgovore…

mogao si se potruditi nauciti makar osnove php-a pa bi to znao napraviti i bez googleanja…

[quote=“zerocoolos”]bitno da si ti jak u google searchu…

postas u ponoc pitanja pa ocekujes odmah odgovore…

mogao si se potruditi nauciti makar osnove php-a pa bi to znao napraviti i bez googleanja…[/quote]

hahaha, ti si gledao hackere, vidio da se onaj hacker prije zvao zero cool pa si dosao ovdje i registrirao si se kao zerocoolos :smiley:
ja znam osnove, al ja se držim politike, zašto da pišem nešto što je več netko napisao

[quote=“Tommy0412”]hahaha, ti si gledao hackere, vidio da se onaj hacker prije zvao zero cool pa si dosao ovdje i registrirao si se kao zerocoolos :smiley:
ja znam osnove, al ja se držim politike, zašto da pišem nešto što je več netko napisao[/quote]

da, to je iz filma, dodao sam os na kraju jer sam iz Osijeka…

koristim taj nick negdje od 2004 ako se ne varam gdje god je slobodan kad se registriram…

a sto se tice zasto da nesto pises ako vec postoji, ponekad se drzim i sam toga, ali samo ako se tice recimo gotovih klasa za php, npr kao klase za smpt mailer ili tako nesto, ali ne vidim zasto bih koristio gotov kod, koji je btw katastrofa napisan…

inace mislim da je bolje napisati jednu lijepu klasu koja ce imati sve sto je potrebno za upload i iscitavanje podataka iz foldera/baze i samo ju jednostavno kreirati objekt iz te klase kada je potreban, puno bolji nacin rada od gore navedenog(proceduralnog nacina programiranja)…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja