Ušteda na produženju domene

Pozdrav!

Vjerujem da svi ovdje imate dosta domena, pa sigurno gledate kako da na produženju istih uštedite novac. Osobno nemam puno na svoje ime (6-7), ali opet je dobro uštedit i na tome. Umjesto 80 platit 40 je puno bolje, zar ne? Uostalom, tu meni ukupno uštedi cca 200 kuna godišnje.

Do sada sam se snalazio na Goddadyu. Tamo sam imao sve domene, kad je trebalo produžit uz malo kvalitetnog guglanja i posjetu par foruma uvijek se našao neki kod za popust. No kako sam pročitao da su oni odlučili ukinut takve kodove, primoran sam naći alternativno rješenje.

A rješenje je svake godine transferirat domenu u drugi registar uz promo kod. Gdje je najbolje imat domene? Koji registri imaju najbolje cijene i redovne i lako nalažljive promo kodove? Da čujem vas, kako vi štedite na tome.

Ja sam polako presao na Namecheap

isto sve na namecheap…

Nameslio prenjeo svih 30, GoDaddy je postao preskup.

Imaju li oni kupone za renewal domene?

imaju ali su dosta povoljni cijenom i ista je obnova kao i registracija

Svakako Goddady postao preskup. Bez tih kupona za produženje koji su me držali tamo mene će sigurno izgubit. A siguran sam za nekog ko ima X stotina ili pak tisuća domena da je to nužnost. Pitanje je koliko im je to isplativo al dobro.

Prvu domenu sam prebacio na Namecheap, našao sam kupon za transfer i ispalo je ~54kn (.com). S tim da nisam imao vremena baš tražit kupone i čekat bolju akciju za tu domenu. Sigurno da ću s ostalim transferima još bolje proć.

Ja uglavnom ovde: http://www.namecheapcoupons.com/ pratim kupone za namecheap :slight_smile:

namecheap definitivno.