Ustupanje kupljenih WP tema

Dve teme su u pitanju.

Prva je kupljena na themeforest, a pitanje bi bilo da li je moguće takvu temu ustupiti nekome? Aktivirana je, “probana”, a zatim uklonjena. Ako neko zna odgovor “iz glave”, bio bih zahvalan. Da ne preturam po T&C u ove kasne sate :slight_smile:

Druga tema je kupljena sa sajta autora još pre nekoliko godina i nikada nije aktivirana. Isto pitanje: da li je moguće da promeni “vlasnika”?

Unapred hvala!

Koliko se sjećam tamo se na Themeforest generiše “ključ” i ubaci se u isti plugin na WP sajtu.

E sada, u biti trebaš “ustupiti” i taj “ključ” s temom, jer pretpostavljam da se tema može vrtjeti samo na jednoj domeni…

Da, može da se skine txt ili pdf sa ključem i ostalim detaljima o kupovini. S tim što mi nikakav ključ nije tražen prilikom instalacije. Ni za tu temu, ni za ovu koju sada držim na WP-u (i ona je kupljena na themeforest).

Pomenute teme bih ustupio for free (recimo, nekome na ovom forumu), ali ne znam da li na to imam pravo.

Ako neko sa sigurnošču zna, neka kaže.

Zasto ne bi imao pravo ako neces da ih koristis vise, moguce i da si davno to uzeo da funkcionisu na drugi princip jer ako se koriste bez aktivacije slobodno mu posalji download fajlove, ako mora kljuc zbog update i azuriranja, onda samo ustupis.

Imas potpuno pravo napraviti to.

Teme su kupljene na themeforest tokom ovog meseca. Jednu sam probao i ne odgovara mi (previše komplikovana za moj ukus), a drugu ću zadržati.

Kao što sam već napisao - nikakav ključ mi nije zahtevan tokom instalacije, niti sam negde u WP-u video da mi traži da upišem bilo šta.

Kada sam pre par godina na istom sajtu kupio slajder, postojala su polja za unos ključa za aktivaciju/registraciju, ali je slajder radio i bez toga, pa nikad nisam ni uneo “item purchase code” (kako se zvanično zove).

To je što se tiče teme sa themeforest.

Druga tema koja mi ne treba je kupljena na sajtu autora i ne vidim nikakav kod.

Kad utvrdim kako stoje stvari, staviću linkove za preview tema.

Od odgovora te dijeli jedno pitanje autoru/autorima tema.

I to je tačno.

Ne da mi se da se dopisujem sa autorima. Mislio sam da se eventualno javi neko ko zna ili je imao takva iskustva.

Kada budem bio načisto, postaviću ovde linkove, pa ću ustupiti teme nekome ko će sa njima da uradi nešto pametno&korisno.

U svakom slučaju, hvala na odgovorima!

Ovako: tema je kupljena 2015. godine u ovo vreme. Nikada nije aktivirana.

Ovde može da se pogleda (koliko vidim, nema nekih bitnih izmena u međuvremenu; valjda će da radi na novoj verziji WP-a):

Prvi ko se javi, ali da mu tema ZAISTA treba i odgovara, da ima neku konkretnu ideju, neka se javi u PM.

Ako sve bude radilo kako treba - super, ako ne bude radilo, sa žaljenjem ćemo konstatovati situaciju i nikom ništa. Makar smo probali.

Za slučaj da sam bio nedorečen: temu poklanjam.