Uz godišnjicu Oluje

Oluja je bila potrebna i opravdana, a poglavito legitimna akcija. Ko je kriv, ko nije teško je reći. Ja kao mali čovjek neznam šta se događalo u vrhu države ni ko je šta mislio u svojoj glavi. Srbijansko vodstvo je nesumnjivo imalo plan ostvarenja Velike Srbije, a to nisu ni krili. Srbi su govorili da se pokušava ostvariti Velika Hrvatska. Ja samo mogu reći pogledajte u školske udžbenike kartu Banovine Hrvatske i teritorij s kojim se Hrvatska udružila u Kraljevinu SHS, a pogledajte današnji teritorij nakon razlaza.
Oluja je bila briljantno odrađena akcija. Nakon Oluje na moj grad nije pala ni jedna granata ni raketa!
Neka je vječna slava SVIM hrvatskim braniteljima, a poglavito invalidima i palim!!

Aj ne serendaj, zna se ko je kriv. I ajde nam reci koja je poanta tvog posta. Dubokoumno, nema što…

[quote=“renato100”]ne serendaj, .[/quote]Prijavljen si!! Ako tebi Oluja nije svetinja, meni je! A kad je o sranju rič mogu ti se posrati u pijat!!

MRš’ 95-e si bio u rupi kao i danas i sad iz te rupe kenjaš o nekom domoljublju samo da bi natukao još koji besmisleni post. Ako ti nešto nije jasno, obrati se upravi vodovoda :nati:

Cili rat san bija u rupi. Ali san radija i izlazija po potrebi. Mora san biti jer su me tvoji gađali. Sad nisam u rupi zahvaljujući Oluji. Jebe mi se za broj postova. Puno mi toga nije jasno, al ne virujen da bi u vodovodu dobija odgovore.
Ponuda o sranju i dalje stoji jer si ti tako želija.

Ti ne zaslužuješ da ti u papirima stoji da si Hrvat. Ti jedan običan Juda i izdajica hrvatskoga naroda.

Svaka čast za temu!

[quote=“Domi”]Ti ne zaslužuješ da ti u papirima stoji da si Hrvat. Ti jedan običan Juda i izdajica hrvatskoga naroda.

Svaka čast za temu![/quote]

Ček, ček, sad mi ništa nije više jasno…
Partizančini koji još cmizdri za jugoslavijom vičeš “svaka čast”, a Renata nazivaš Judom?! Pobogu, koja li je to zamjena teza…

Inače, svim Hrvatima sretan Dan pobjede! :slight_smile:

[quote=“Domi”]Ti ne zaslužuješ da ti u papirima stoji da si Hrvat. Ti jedan običan Juda i izdajica hrvatskoga naroda.

Svaka čast za temu![/quote]
Jesi ti siguran u to što govoriš, dijete drago. Poznaš li ti čovjeka kojega citiraš pa znaš da je on Juda i izdajica?

Inače pridružujem se čestitkama povodom Dana Pobjede i Domovinske Zahvalnosti

[quote=“Sljaker”]Ček, ček, sad mi ništa nije više jasno…
Partizančini koji još cmizdri za jugoslavijom vičeš “svaka čast”, a Renata nazivaš Judom?! Pobogu, koja li je to zamjena teza…

Inače, svim Hrvatima sretan Dan pobjede! :)[/quote]

ajde čobane šuti bolje…

također se pridružujem čestitkama

Mogo bi se prema čovjeku koji je puno stariji od tebe odnositi s malo, na malo, punooooo više poštovanja, a ne samo da je stariji nego je potpuno u pravu.

Zašto, dovraga, svaki spomen novije hrvatske povijesti mora prerasti u svađu?
Na današnji dan ja iz ormara vadim odlikovanja, oznake i ine memorabilije, na Google Earth razgledavam kud sam prošao i razmišljam o ljudima s kojima sam tada bio.
I nije mi ni na kraj pameti svađati se.

[quote=“Sljaker”]Ček, ček, sad mi ništa nije više jasno…
Partizančini koji još cmizdri za jugoslavijom vičeš “svaka čast”, a Renata nazivaš Judom?! Pobogu, koja li je to zamjena teza…

Inače, svim Hrvatima sretan Dan pobjede! :)[/quote]

Šljakeru ti si bosanac i ne razumiš tananost naše hrvatske duše. Mi Hrvati smo uvik bili istinoljubivi i slobodoljubivi. Antifašistički pokret je bija najjači u Hrvatskoj, to svi znaju. Nemoj mi sad slučajno spominjati srijemski front i ostale istočnjačke gluposti.

ne, to ja njega častim u svakoj temi, jer je čoban… većeg morona po postovima od njega nisam vidio… još je žalosnije što je stariji…

[quote=“zerocoolos”]većeg morona po postovima od njega nisam vidio… još je žalosnije što je stariji…[/quote]:doki::doki::doki::doki:

Starost se obično povezuje s mudrošću, al to kod njega nije slučaj. On je još u Pionirima.

Ovakve teme samo uništavaju već i ovako uništen community.
:slight_smile:

Ehh još ako se desi ono okupljanje webmajstora koje se bilo spominjalo, hoćemo li se međusobno poklati oko glupe politike?

Zato što se javlja omladina koja nema ni poštovanja ni dostojanstva. Vrijeđaju zdrav razum svakog normalnog čovjeka, a predvođeni su razno raznim “komunistima, socijalistima” i ostalim šljamom hrv. društva, kojeg se svakog dana koti sve više i više.

[quote=“gambo”]Na današnji dan ja iz ormara vadim odlikovanja, oznake i ine memorabilije, na Google Earth razgledavam kud sam prošao i razmišljam o ljudima s kojima sam tada bio.
I nije mi ni na kraj pameti svađati se.[/quote]

Nažalost ja na današnji dan i slične dane mogu samo izvaditi uspomene na oca, a najviše me boli što ga ne mogu nazvati i čestitati mu. I onda mi se javi ova balavurdija i počne tu srat i omalovažavat istinske domoljube i ratnike. E onda mi dođe da sve pobijem.

Bilo bi tu materijala za neke.

Pošto sam ja na neki način ovdje zavatrirao, smatram da bi trebao nešto reći. Danas sam (kao i svake godine na današnji dan) izuzetno ponosan na to što sam od prvog dana sudjelovao u stvaranju ove države i ujedno hrvatske povjesti. Ponosan sam na to što svojoj djeci mogu pogledati u oči i reći da sam dao sve što je u mojoj moći da žive u miru i da naglas mogu reći da su Hrvati. Ponosan sam i na to što sam Gigolu i njemu sličnima pomogao da izađu iz rupe i udahnu svjež zrak. Ponosan sam na to što sam na kraju svega ipak ostao relativno zdrav i normalan. Ponosan sam, na kraju, što poznajem hrabre ljude, stvarne ljudske veličine, s kojima sam dijelio sve u tim nesretnim vremenima rata. Onima koji više nisu s nama, odajem veliku počast i neka im je laka hrvatska zemlja. Sretan vam Dan pobjede!

@renato
Malo sam manje ponosan kad vidim što smo izborili, ali da… Treba cijeli dan puštati glasno glazbu u čast onih naših, sada pokojnih. Također, treba se sjećati četničina kako su bježali i lupali se nogama u guzice - i sretno se smijati. :smiley:

@CC
Upravo sam drmnuo jednu slavonsku u čast tvog oca.

@gambo
I ja na današnji dan otvaram škrinju s uspomenama. Jedino, žao mi što sam ove godine spriječen otići u Čavoglave…

@pastiri, partizančine, kukavice i ostala bagra
Samo vi jaučite, to smo vam pravo jaukanja mi izborili. Znam da vas strašno boli i spomen ovog dana, ali i gubitnici imaju pravo - na cmizdrenje, vrištanje, vrijeđanje… Uživajte!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja