Vaša iskustva sa O***ma hostingom

Dakle zanimaju me Vaša iskustva sa Optima hostingom?
http://www.optimahosting.hr/

Jel itko ima stranice kod njih i slično?
Po ovome što vidim solidno daju za pristojno nisku cijenu po meni, dakle sve ovisi o kvaliteti usluge pa me zanimaju iskustva…

Vidio sam reklame na Google ali su ti oni re-selleri od infoIT hostinga tako da ti je pametnije da kupiš direktno od infoIT-a.

http://www.infoit.hr

  • jedan od najboljih u Hrvatskoj

Evo u međuvremenu sam saznao da su reselleri, ali nije mi jasno zašto su jeftiniji od infoIT-a. Iako razlika je mala da je i nebitna.

Poštovani, optimahosting posjeduje vlastite servere u Optima data centru i nemamo nikakve veze sa reseller paketima InfoNet-a. Od InfoNet-a zakupujemo jednino IP adrese po povoljnim cijenama kao i .hr .com.hr domene.

croimo molim Vas da sa nama podijelite od koga ste primili informaciju da prodajemo reseller pakete InfoNet-a ili samo lupate

Da, kako je moguće da smo nešto povoljniji a prodajemo InfoNet pakete i poslujemo 11 godina pozitivno.

Pozdrav

Samo da potvrdimo, Optimahosting nije naš reseller !

Primecujem da je sve manje resellera na trzisu shared hostinga jer su cene nekog srednje jakog servera sada na istorijskom minimumu.Ali takodje primecujem da sve vise web dizajnera porucuje reseller hosting pakete i to ima mnogo veceg smisla nego preprodavati hosting.
Reseller pakete treba preimenovati u web dizajner pakete :slight_smile:

[quote=“OptimaHosting”]Poštovani, optimahosting posjeduje vlastite servere u Optima data centru i nemamo nikakve veze sa reseller paketima InfoNet-a. Od InfoNet-a zakupujemo jednino IP adrese po povoljnim cijenama kao i .hr .com.hr domene.

croimo molim Vas da sa nama podijelite od koga ste primili informaciju da prodajemo reseller pakete InfoNet-a ili samo lupate[/quote]
Ne morate se praviti pametni, kao prvo “Domi” je prvi napisao da ste resseleri, zašto njemu ne bi rekli da npr.lupa i slično. Informaciju odnosno kako vi kažete dezinformaciju saznao sam od jednog korisnika ovog foruma (što je nebitno,pitate gluposti).
Cijene su mi bile primamljive i budući da se bavim web dizajnom planirao sam korisnike slati kod vas, ali uz dužno poštovanje, ovi u Info netu se bar znaju ponašati prema korisnicima.

[quote=“croimo”]Ne morate se praviti pametni, kao prvo “Domi” je prvi napisao da ste resseleri, zašto njemu ne bi rekli da npr.lupa i slično. Informaciju odnosno kako vi kažete dezinformaciju saznao sam od jednog korisnika ovog foruma (što je nebitno,pitate gluposti).
Cijene su mi bile primamljive i budući da se bavim web dizajnom planirao sam korisnike slati kod vas, ali uz dužno poštovanje, ovi u Info netu se bar znaju ponašati prema korisnicima.[/quote]

ja sam također to saznao od drugog člana foruma tako da se ispričavam ako sam nanio štetu Optima Hostingu no stvarno ne bi trebali tako burno reagirati.

I mislio sam da imate reseller paket za prodaju vlastitih shared paketa, a ne da prodajete njihove pakete.

croimo - rekao sam ti, Infonet je jedan od najboljih providera u HR

Mi nemamo ništa protiv mišljenja korisnika i čitatelja ovog foruma, da li ona bila pozitivna ili negativna sve dok su istinita. Vjerujem da je i Vama kao web dizajneru stalo do reputacije i da ne bi dozvolili nikom da priča negativno o vašim uslugama a da nikad nije usluge ni testirao.

Ispričavamo se što nismo istraživali koji od korisnika prvi pokrenuo neistine ali u svakom slučaju neistine oko teme prodaje reseller paketa InfoNet-a je zaustavljena.

Moram se nadovezati, što jest’ jest’.

Možete li mi onda reći da li vaš glavni sajt (optimahosting.hr) hostate na infonet serveru, jer većina informacija dokazuje da je tako…

DNS - crohost.net (ali main dnsovi pored ovih su ns1.infoitdns.com [89.201.174.53]
ns2.infoitdns.com [85.10.200.169])

Kontakt email: podrska@infonet.hr


Ili se radi o tome da vam InfoNet održava servere?

Da, tako je backup našeg portala je i na jednom od InfoNet servera iz tog razloga su na domeni konfigurirani pored naših i njihovi NS zapisi. Zašto?

U slučaju DDoS napada, nepredvidljivih ispada na mreži ili serveru na kojem se vrti portal, OptimaHosting.hr radio bi preko InfoNet-a. Na taj način osigurali smo redundanciju portala i jamstvo da će korisnici biti pravovremeno obaviješteni o tehničkim poteškoćama te im i u takvim ekstremnim situacijama možemo pružiti korisničku podršku.

Pa u slučaju ddos napada i vaši server bude pogođen kada je u istom ormaru ili kako već. Smrdi mi nešto ovdje. Ja trebam isto sada neki kvalitetni hosting jer otvaram firmu za izradu web stranica pa me interesira koje su preporuke osim ovih gore navedenih? Hvala.

Marko

predložio bih orbis.hr i njihove reseller pakete, dobra cijena, serveri u HR! decki mi naprave sve šta treba

[quote=“balkanman”]Pa u slučaju ddos napada i vaši server bude pogođen kada je u istom ormaru ili kako već. Smrdi mi nešto ovdje. Ja trebam isto sada neki kvalitetni hosting jer otvaram firmu za izradu web stranica pa me interesira koje su preporuke osim ovih gore navedenih? Hvala.

Marko[/quote]

Ne nismo u istom ormaru niti na istom switchu ali smo u istom Data centru :slight_smile:
Zato i imamo redundant portal da ne bi došlo do nedostupnosti.

ovima bi bilo bolje da ispadnu iz aviona, nego sto ispadnu ovako glupi… Nije mi on reko, vec mi je onaj tamo reko… moj tata je jaci od tvog tate… itd… :smiley:

Uglavnom dosta cesto se desava da korisnici najprije isprobaju sve mogucnosti i kada vide da ne ide, e onda se uzme knjiga sa uputstvima i cita se kako se sto radi… tako nesto mi izgleda i u ovom slucaju… :slight_smile:

Prebacio sam ja jednu svoju stranicu kod njih neki dan, probe radi jer stvarno nisam našao neke recenzije na webu.
Naravno, kako kod mene ne može ništa proći bez problema, zapelo je malo kod prebacivanja i tu se odmah iskazala podrška. Ljudi su ponudili da mi to srede, ispunili mi usput neke dodatne želje i brzo je sve došlo na svoje mjesto.

Početni dojam odličan, ljubaznost i brzina podrške OK, cijene ugodne. Sad ostaje jedino da vidim stabilnost servera i uptime ali za to ipak treba vremena.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja