Vaše mišljenje

POčeo sam da radim forum koji je mišljen da pomogne osobama koje koriste wireless internet ev pogledajte dali je ovo ok i sta biste izmjenili

http://www.wifi-forum.net

Meni se svidja moza samo ikonice:

http://www.wifi-forum.net/images/darkfusion/on.gif

I ova ovo za registraciju na početnu ti ne radi:
http://www.wifi-forum.net/\\www.wifi-forum.net/images/register.png

Treba da staviš:
http://www.wifi-forum.net/images/register.png

Pozdrav,

Moje mišljenje je da nećeš uspjeti sa ovim što radiš , mislim trenutno. Kao prvo “dizajn”. 90% korisnika pogledaju samo izgled i najčešće im bude dosadno i mrsko registrovati se na takav portal, stranicu.

Ideja je ok : ) ali trebaš poraditi da forum bude što jednostavan i “bez crnih - sivih boja - podloga”.

Ovo izgleda kao da si pravio za svoje prijatelje, par njih, druženje na forumu. Ako želiš da svi koriste ovo što ti želiš da napraviš, pogledaj malo druge theme na netu.

Izvrši redesign , malo programiranja i vjeruj mi uspjet ćeš u ovome.

  • možeš zaraditi , ako budeš dovoljno “smart” . Ljudi uvijek plaćaju dobar tutorial koji im pomogne. A vidim da nemaš problema sa time.

Pozdrav,

ako trebaš pomoć , tu sam :slight_smile:

forum je ok…samo kaj malo dizajn je premračan…izgleda kao neka igrice trebaš ga malo posvijetlit…inace sve je ok…aa a chat si mogao napravit zasebne sobe a ne sve u jednoj jer si odma trebo znat da se nece bas previse dopkat o problemima…sve u svemu…ideja je za pohvalu…svaka cast…

Prešareno za moj ukus. Nema glave, nema repa.

Ma ovaj dizajn je zahtjevan od prijatelja sto kazete, jer nisam sam u ovome. Ali radim trenutno na temi koja ce biti poput ove

stim da ce linkovi biti malo tamniji da se bolje vide i bit ce neke razlike u contrastu jer tu ima presvjetlih dijelova isto kao sto na ovoj ima pretamni i sam sam toga svjestan.

Hvala na pomoci momci temu kad zavrsim bit ce besplatna i postavit cu je na forum. jer ipak samo koristim od njih samo od oka ono.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja