Vase misljenje

Po vasem misljenju, ima li ovakav site perspektivu?

https://www.facebook.com/pages/La-Muzika/347314885396465

Ovo ti nije sajt, nego Fb stranica, sa 11 lajkova…

Naravno kad je 2 dana staro

A kroz 5 dana će postati sajt???

Definiši bolje pitanje… da li nas pitaš da li ovakav page može uspjeti na fb ili da li bi bilo pametno napraviti sajt na ovu temu?

Ne vidim gdje bi to imalo uspjeh, osim među ljudima koji imaju glazbeni ukus sličan tvom. Ne vidim zašto bih preferirao boriti se kroz stvari koje me čine koleričnim, poput uradaka žene koljača Arkana, kada na YouTubeu mogu čas posla naći što god me zanima, a da ne govorim o online-stanicama koje streamaju po žanrovima, poput live385.com.

E začudio bi se koliko ljudi lajkaju postove sa takvih stranica.Ja znam par frendica koje su uredno lajkale maltene svaki post objavljen na stranicama sa istom koncepcijom. To ne znači da su svi pogledali te klipove. Lajk je brz i ništa ne košta. E sad,vidim da je to rijetko u zadnje vrijeme pa pretpostavljam da se dotične stranice više ne ažuriraju a pretpostavljam da je razlog tomu mala mogućnost monetizacije. Ipak su to autorska prava u pitanju.

S druge strane,ženski dio publike šakom i kapom dijeli lajkove raznim dubokim mislima i izrekama. Ako se stvarno misliš upustiti u fejs stranice probaj s tim. Nađeš zgodnu slikicu,nabaciš gore turbo izreku i da vidiš kako se lajkovi glože. :slight_smile:

Nešt ovak :slight_smile:

[attachment=1]5759_545158925523378_1937155852_n.jpg[/attachment]

S tim da kod tih mudrih sranja uvijek možeš imati i sajt iste tematike pa kombiniraš postove direktno slika na fejs pa na sajt a na fejs link.

But for some serious bling bling…Ček dis!

Izvrsno napravljena stranica vezana uz sajt i idealne tematike za šeranje slika uz serious bling bling. Uređenje doma nosi neku kintu a ako malo pogledaš slike sve su maltene da ti pamet stane. Tko to ne bi lajkako i šerao a oni uredno upućuju sve sa fejsa na svoj sajt gdje ih čeka adsense.
Zapravo sam ja ovo lajkao što mi se doista sviđaju slike koje šeraju no vidim da je tu malo veća lova u igri. :slight_smile:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact