Veliki problem ,,smanjilo se polje za prikaz''

Prvo stvarno ne znam gde ovo da stavim i gde pripada, pa stoga molim da se premesti na bolje mesto gde ustvari treba da stoji ako je greska.

Znaci admin panel je u pitanju, i postavljanje oglasa.
Sve je bilo normalno dok nisam stavio glupe kodove od Etarget reklama, imalo je sa desne opcije EDIT i DELETE, e sada toga nema, prozor je ostao isti a kodovi su odvukli to… Sto se da videti sa slike :

http://www.dodaj.rs/f/1F/5I/2Vbkics0/problemcina.jpg

Ovi kodovi sto nisu markirani crnom bojom su to sve prouzrokovali i sada ja ne mogu da idem ni edit ni delete nego moram da trpam kod na kod kod na kod ( ova lista je dugacka ima jos dole ) i vidite ovo obelezeno zelenom i plavom bojom, e tako moram da se snalazim, da jedan disable ( to su crveni ) a da onaj koji mi treba ( zeleni ) enable, i dodavanjem svakog novog koda lista se samo prosiruje a resenja nigde :frowning:

Ono gde pise OVDE, tu su bili ti edit i delete e sada od kada sam stavio ove ogromne kodove od etargeta sve se zeznulo i ne mogu nikako da vidim vise sada to delete da pobrisem ove kodove sto mi ne trebaju !

Eto objasnio sam dobro, nadam se da ima neko resenje kako da pobrisem ove sve kodove sto mi sada ne trebaju, hvala !

nez u čemu je to ćudo rađeno, joomla wordres ili neš sasvim drugo, ali možeš vjerojatno preko css-a ( ako ništa drugo ) promijenit širinu ili nešto slično. Uglavno probaj u browseru smanjit sajt ( crtl± ili ti ga drži ctrl i stišći minus za smanjit sajt možda upali ). A krajnji slučaj možeš otić u bazu i tamo ručno uklonit kod. Samo napravi si backup za svakki slućaj, prije nego čeprkaš po bazi.

Ovo mi je padalo na pamet al naravno da nema efekta jer se meni onda cela slika smanjuje/povecava a ona bela povrsina ostaje ista :frowning: Prvobitna moja glupa ideja je bila da odem kod nekoga na veci monitor ali onda sam skontao da mi to nece pomoci kao ni ovo :frowning:

U cemu je radjeno ne znam, al to je od sajta lajkujbre.com, a ovo je uglavnom admin panel.

Css ? Sta je to ?

Bilo kako samo ovo da sklonim znaci, mora da ima neki nacin jednostavan za mene :visi:

ovo će biti teže nego što sam mislio -.-… Eh sad se sjetio. Jednostavno probaj ovako:

Klikni desni klik na sajt i odaberi “Prikaži izvorni kod stranice” ili tiga wiev page sorce, e onda stisni CTRL+F i upiši pojam koji tražiš u ovom slućaju EDIT ili DELITE nađeš koji ti treba pogledaj koji je link i klikni na njega, to bi trebalo radit :slight_smile: ako klik ne radi probaj copy paste u link bar.

[quote=“Dragon”]ovo će biti teže nego što sam mislio -.-… Eh sad se sjetio. Jednostavno probaj ovako:

Klikni desni klik na sajt i odaberi “Prikaži izvorni kod stranice” ili tiga wiev page sorce, e onda stisni CTRL+F i upiši pojam koji tražiš u ovom slućaju EDIT ili DELITE nađeš koji ti treba pogledaj koji je link i klikni na njega, to bi trebalo radit :slight_smile: ako klik ne radi probaj copy paste u link bar.[/quote]

Ehhh na zalost, kod mene nema nista lako :grrrr:

Nemam ti ja pojma ono, uglavnom snasao sam se ispod svakog koda da nadjem to sto trazim, e sada sta treba onde odraditi da se to izbrise boga pitaj :frowning:

Uglavnom ako mozes pomoci evo ti kod na pp :kuc:

Hvala ovom Dragonu do besvesti !

Usao je u admin panel i resio problem, ovo me mucilo ko mora :klanjamse

:zhuja:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja