VidaXL iskustva s dropshippingom?

Poštovanje kolege,

ima li netko iskustva sa firmom i proizvodima VidaXL?

Imaju predobru ponudu, baš ono što meni nedostaje i što mi treba… ali uplatio sam novce za dropshipping prije 15ak dana, od njih još uvijek ni traga ni glasa.
Također, pročitao sam i neke dosta negativne recenzije (puno ih je manje od pozitivnih).

Kakva su vaša iskustva, radi li itko s njima?

1 Like

Kak misliš dropshipping? Meni ovo izgleda ko normalna prodajna stranica. Isto tak bi se moglo i ekupi onda smatrati dropshippingom, isto ko i mall.hr, ko i ostale webshopove? Javi im se na chat kad su dostupni ili šalji mail. Rekao bi ti da zoveš na mobitel ali ne vidim da imaju negdje napisan. A stranica ko stranica mi izgleda ko da je google translate prevodil.

Imaju b2b dropshipping opciju. Nema nigdje broja nikakvog za zvati.

Ja sam narucio sa njihove stranice neke stolice. Mislio sam da ce biti veca narudzba, no prvo sam uzeo dva komada da vidim kvalitetu i rang je JSKA kod nas otprilike. Meni dimenzije nisu odgovarale u potpunosti.
Doslo je u roku tjedan dana. Uglavnom kinezi koji imaju u nizozemskoj svoju podruznicu.

Ja sam iskamcio 4% za nista u par mailova :slight_smile: Ak prodajes vise mozes pregovarati o popustima. Posalji im mail poslat ce ti upute oko svega, imaju feed sa kolicinama i cijenama. Ljudi naruce kod tebe po tvojoj cijeni i plate, a ti kod njih sa adresom kupca, dostava je u cijeni.

Hello,

4% discount now is our biggest account we could offer at present. If your daily amount is above 500 EUR, and monthly amount is 5000 EUR. We could negotiate later. Thanks. J

Kind regards,

Cecilia Yu B2B Business Assistant

Hvala @hzg
Da, dobio sam i ja od njih taj popust od 4% ali što mi to znači kad ja moram od njih kupiti proizvod, dodati na to 25% PDV-a i onda još platiti dostavu od sebe do kupca.
U slučaju da idem sa forom da izbacim sebe kao kupca i da direktno spajam njih sa svojim kupcima, vjerujem da bi se isti našli prevareni kada bi uvidjeli što sam napravio.

https://b2b.vidaxl.com/ - Ovdje sam platio 30€ mjesečnu članarinu… nisam dobio odgovor već 15ak dana unatoč raznim pokušajima.

https://www.vidaxl.hr/t/1230/sluzba-za-korisnike

Ja se sjecam da sam ih zvao za tracking broj ovdje i dobio sam neku zensku i onda mi se pojavilo na stranici kad sam se logirao. Ali tome ima vec godinu dana pa ne znam kakvo je sad stanje.

1 Like

Ništa od toga. Ovi sa mailom .hr nemaju pojma što ih pitam, a kontakt broj službe za korisnike nije u funkciji.

Nije mi žao 30€, nego mi baš treba njihova roba :smiley: haha

Ja sam registrirao sa podatcima od firme i nisam nista placao tih 30 eura, trebala mi je narudzba cca 6000 eura i onda sam ih kontaktriao za r1 racun, dostavu i taj popust, iako na kraju nisam narucio sve nego samo te uzorke!

S ovom mladom gejsom sam u jednom danu izmijenio 10ak mailova i sve sam sredio sto sam trebao, pa ti se mozda isplati pokusati tu.

Cecilia Yu B2B Business Assistant
Email: Cecilia.Yu @ habatrading.com

3 Likeova

hahahahhahahaha pa dajjjj

1 Like

Pozdrav, ja radim sa njima zadnih godinu dana i sve je ok,imam solidan rabat. Ne radim dropshipping na podrucju Hrvatske, ali mi je sada potrebna suradnja dropshippera iz Hrvatske(samo registrirane firme ) radi povlacenja vecih kolicina i naravno jos veceg rabata na obostranu korist
Zainteresirani za suradnju me mogu kontaktirati na mail: [email protected]

Hvala!

Pozdrav imam ja iskustva 3.4.2018 sam kupio kod njih stolić za PC nisam ga dobio zovem 24.4.2018 da vidim šta je sa mojom narudžbom služba za korisnike radi samo od 09 :00 do 13:00 zovem 26.4.2018 javi mi se agentica traži me broj narudžbe kad sam joj rekao odgovara da će pokušati naći ali da imaju problema sa serverom pa da neka nazovem u ponedjeljak 30.4.2018 bila je neljubazna bez ikakvog detaljnjijeg objašnjenja zbog čega nisam dobio narudžbu i bez izvinjenja ili slučajno da me zamoli na strpljenje.Zatim odlazim 1.5.2018 na njihovu stranicu ulažem prigovor pisanim putem ujutro 2.5.2018 me zove njihova druga agentica ili je ista samo je bila puno ljubaznija kaže da mi može vratiti novce ili mogu još pričekati do kraja sledećeg tjedna ali nemože garantirati da će i tada doći jer da oni svu robu dobivaju direktno iz Nizozemske ja mislim da je roba Kineska nisam to želio više čekati zatražio sam povrat novca i to mi je rekla da ću morat pričekati 2 do 5 dana ako ne dobijem da ih ponovno kontaktiram ovo je najgora online trgovina na koju sam naišo ne preporučam nikome da kupuje kod njih.

Ja svojih 30€ još uvijek čekam… prošlo je sigurno 2 mjeseca da za tih 30€ Nisam dobio apsolutno ništa što se tiče njihovih usluga, a nekih 20 dana da si mi rekli kako će mi vratiti novac za 2-5 dana.

Na koji kontat broj si ih uspio dobiti?

To je najgore kinesko smeće koje možete naručiti.
Dakle, najgore.
Telefon im ne radi već mjesecima, kao nadograđuju liniju, a ustvari je broj registriran na Nizozemsku firmu i nitko se nikada ne javlja.
Agenti im se ne potpisuju imenom i prezimenom, nego samo neko čudno ime Ala - “mirjana” ili “suncica”.
Lopovska firma, za policiju poslati da ih zatvore.
Sve je laž, sve.
Ono sto vidite na slikama je za djecu - nisu to ratan garniture nego igračke.
Trebalo bi nazvati Njuskalo jer tamo imaju 2200 oglasa za naivne ljude.

Srami se tako lagati.
Znaš da je ovo smeće

Ja i dalje čekam svojih 30€ od njih… mjeseci su prošli hahah

Samo neke od recenzija kupaca na nezavisnoj platformi kiyoh. Ako niste zadovoljni proizvodom koji ste dobili , isti ste mogli vratiti u roku 14 dana bez ikakvih problema. Jos jedna informacija a to je da vidaxl na dan isporuci preko 15000 proizvoda u Europi, SAD, Australiji .

https://www.kiyoh.com/vidaxl_hr/?lang=10

https://www.kiyoh.com/vidaxl_de/?lang=3

https://www.kiyoh.com/vidaxl_com_au/?lang=4

Može li meni netko reći gdje je ta njihova služba za korisnike koju svi toliko hvale?
Ja 3 mjeseca pokušavam doći do njih. Svako 20-30 dana dobijem neki mail tipa: izrađujemo Vaš račun ili vratit ćemo Vam novce u roku 2-5 dana.
Ja na mail odgovorim i to je to…

Ako ovako rade i s prodajom/dostavom proizvoda… ne pada mi na pamet surađivati s njima.

Nazvao sam broj 01/777 6194 i javila se operaterka.

Vjerojatno za povrat love treba uhvatit nekog glavonju :slight_smile:

Ma ovi u Hrv nemaju pojma što sam ja to platio 30€ hahah…
Btw, ovaj broj je bio nedostupan mjesecima.

Ne moš vjerovat… jutros sam dobio nazad svojih 30€ od VidaXL, nakon cca 3 mj :smiley: