Video site - Problem posjete!

Pozdrav svima.

Kupio sam domenu 24viralvideos.com u 2. mjesecu 2014.g i jos uvijek nemam posjete na njoj.

Prvo sam krenuo sa skriptom,koja nije bila licencirana i mislim da je bila krenula neka sitna posjeta da dolazi ali onda su mi se obratili da moram ukloniti skriptu,sto sam i ucinio.Krenuo sa smišljanjem vlastitog projekta i tako sve napravio na wordpressu kako sam i htjeo da bude.

Na stranici se trenutno nalazi 160 postova sa youtube videima i opisom. To tako stoji vec 3mj,a posjeti ni traga. Provjeravao sam i google webtoolse,sve uredno indexira, dodana je stranica i na ostale trazilice.

Zanima me samo jel problem u wordpressu,jer kao da je skripta bolje radila prije,al mi nema logike da kupujem skriptu kada istu stvar napravim besplatno i jos sam dodao i seo plugine na wordpressu za sto bolju optimizaciju.

Pitam se dali nastaviti samo raditi ovako i dalje stavljati postove i cekati da krene il se i dalje nebi nista desava na bolje.

Prvi put mi se ovo desava da bas nikakvu posjetu nemogu izvuci na stranicu.

Eto ako vam nije problem cisto komentirat ovu situaciju,bilo kakvo misljenje ce mi dobro doci.

Nije dovoljno samo napraviti sajt, i indexirati ga na search engines. Moraš se reklamirati, razmjeniti linkove, ili platiti za iste.

Ne znam koliko je pametno video klipove i adsense kombinovati :slight_smile:

Mislim da ima masu stranica bas kao moja sa adsensom…
Isto sto i drugi rade kad napisu vijest objave i video uz post.
Neznam zasto ne?

Drugačije je kad udjes na klix.ba i vidiš da ima i texta slika … a drugacije kad udjes na tvoj web i vidiš samo klipove,… :slight_smile:

Hvala ti,sta drugi kazu na to?

Dozvoljen je video sa tekstom, koliko teksta treba da bude po pague nisam siguran.

Viđao sam dosta domaćih stranica na istu temu,postave samo 2-3 rečenice i to je to.Rade vec par godina na taj nacin uz adsense reklame…

A posjeta bi ti trebala dolaziti kako ? Koje su ti glavne kljucne rijeci na sajtu ? Jer mislim da je za keyword ‘viral videos’ konkurencija ubitacna, pa nije ni cudo da nemas posjeta.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey