Vlogeri.com

Evo čime sam se bavio zadnje vrijeme.

Sugestije, ideje, kritike su dobrodošle. Stranica je još u beti, tako da bi vas zamolio ako primjetite neki bug da kažete, jer nije potpuno testirano u svim preglednicima.

[color=“Red”]www.vlogeri.com[/color]

[quote=“Shinzon”]Evo čime sam se bavio zadnje vrijeme.

Sugestije, ideje, kritike su dobrodošle. Stranica je još u beti, tako da bi vas zamolio ako primjetite neki bug da kažete, jer nije potpuno testirano u svim preglednicima.

[color=“Red”]www.vlogeri.com[/color][/quote]

Super to izgleda ali ja nisam skužio da li se radi o nekom blog servisu blog-vlog ili o nekom domaćem youtube servisu ili nešto treće. Na početnoj stranici to nisam mogao skužiti. Stavio sam se u ulogu prosječnog korisnika koji je naletio na stranicu.

Vlog je kratica za video blog.

[quote=""]Tko/što su Vlogeri.com?

Da bi vam dali odgovor na to pitanje najprije bi trebali objasniti svima onima koji to još neznaju što je to vlog. Vlog je kratica za video blog. To je forma bloga koji koristi video kao medij. Dakle vlogeri su ljudi koji “vlogaju”, a Vlogeri.com je alat koji vam omogućuje da jednostavno dodate i uredite vlastiti video blog te se družite sa ostalim vlogerima.

Zašto vlogati?

Zato jer je jednostavno. Sve što trebate učiniti jest uzeti kameru, mobitel, web kameru, digitalni fotoaparat ili nešto slično, snimiti se, uploadati svoj vlog i to je sve. Podjelite svoj ili neki drugi vlog sa svojim facebook prijateljima i twitter ekipom. Vlogovi su zabavniji i interesantniji od običnih blogova.

Može neki primjer?

Ako nemate inspiraciju možda vam nekoliko sljedećih linkova može pomoći.
Ray William Johnson – kolekcije zabavnih viralnih video uradaka.
Gradual Report – kod nas dobro poznat po svojim lekcijama srpskog jezika.
Things on my Head – čovjek doslovno samo drži razne predmete na svojoj glavi
Fred Figglehorn – iritantni vloger sa preko 1.500.000 pretplatnika[/quote]

http://www.vlogeri.com/o_stranici

Istina, zato sam i stavio bannere na desnoj strani koji su poprilično uočljivi. Ti banneri vode na stranicu na kojoj mogu pročitati o čemu se tu zapravo radi.

Još neke funkcionalnosti koje bi se trebale dodati su embedanje videa sa npr. youtubea ili vimea. Recimo ako imate već negdje uploadan vlog, da samo dodate kod, dakle nema potrebe da se ponovno uploada.

I tek sam sada primjetio, nema popisa svih vlogera, to još treba dodati.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja