Vrednost domena apartmentsrent.me

Vredi li nešto domen apartmentsrent.me?
@mitok ?

Mislim da ti to ne vrijedi više od cijene registracije.

Ok @steelmaiden steelmaiden, hvala na odgovoru!

1 Like

Bez neke konkretne analize teško je reći i biti precizan, ali ovako na prvu…nažalost ne, ili jako malo. Može se dogoditi da se netko zaleti i plati više od “jako malo”, ali…

Hvala @mitok!
Delovalo mi je, tacnije, videh da se ti pomjovi traze “apartments” i “rent”, a generalno .me domeni i nisu tako losi, pa sam pomislio da moze da ide i vise.
Kupljen je pre 2 godine, tako nesto. Tad mi je bilo cudno da niko ovo nije kupio, a u stvari, razlog je sto i ne vredi puno :slight_smile:

Najčešće je domena slobodna zato što nije neko zlato, ali nije to uopće pravilo. Ja evo nedavno našao domenu slobodnu, i to na akciji da me koštala ravno $0 (nije .com), prodao ju desetak sati kasnije za prosječnu hrvatsku plaću :wink: Može se naći dobrih slobodnih domena, mada većina njih je s razlogom slobodna :slight_smile:

Za ovu tvoju ovako na prvu kažem da vrijedi ništa ili malo, ali bez ikakve analize. Mada mislim da bi i nakon analize ostalo to mišljenje. Keywordi su važni, ali važan je i redoslijed, i kombinacija sa ekstenzijom, i još jako puno drugih faktora :slight_smile:

Sta bi mi predlozio da nakacim neki sajt na taj domen, ili da ga pustim da istekne, jer istice do kraja meseca?

Development nije moje primarno područje, ali mislim da ne bi bilo previše koristi truditi se oko nekog weba pod tom domenom. Ne škodi provjeriti exact search i konkurenciju, pa ako se čini da bi se isplatilo onda to napravi (inače ne), i obavezno produlji domenu da uhvatiš i iduću sezonu jer tko zna da li će biti ove :slight_smile:

1 Like