WAP podforum zreo za smrt?

Ponukan prijedlogom za otvaranjem foruma “propali projekti” pokrećem ovu temu jer mi WAP podforum već neko vrijeme bode oko.
Ako se ne varam a sudeći i po aktivnosti u tom forumu, WAP kao tehnologija je već neko vrijeme mrtva. Možda je vrijeme da se taj forum jednostavno eliminira.

Pa sadržaj možda još uvijek nekome bude od koristi. Kamo s temama? Nemamo statistiku posjećenosti tog podforuma, na žalost.

Ne znam, možda u “kantu za smeće”? Ne vjerujem da će se WAP više spominjati osim iz povijesnih razloga. Quote sa wikipedije:

“Today WAP use has largely disappeared. All modern handsets support full HTML, and do not use any kind of WAP markup. The list of handsets supporting HTML is extensive, and includes all Android handsets, all Blackberry devices, all versions of the iPhone handset, all devices running Windows Phone, and many Nokia handsets. WAP has not been the mainstream technology for web on mobile for a number of years.”

Pa, u kantu za smeće sigurno ne. Ona je namijenjena za postove koji su protivni pravilima foruma.

I te teme čine sadržaj foruma - bile stare ili nove. Kada bi postojalo više ovakvih foruma, imalo bi smisla otvoriti forum u koji bi se ti stari forumi prebacivali kao podforumi. Ali ovo je jedan - jedini takav i ne vidim da bi se u skoroj budućnosti mogao pojaviti još koji…

Podforum WAP je mrtav kao i sam WAP.
Slažem se da bi ga trebalo negdje premjestiti i zaključati, ali ne vidim nikakvo prikladno mjesto gdje ga premjestiti. :neznam:
U svakom slučaju, ne bih ga bacao u smeće nego ostavio kao svjedočanstvo jednog prošlog vremena.

Hmmm… u tom podforumu ima samo 22 teme.
A da se jednostavno premjeste u “Alati i tehnologije za izradu weba” gdje će se utopiti među ostalim starim temama?

Moj prijedlog:

Te 22 teme preimenovati tako da im se na početak doda "Iz podforuma WAP: " i premjestiti ih u “Alati i tehnologije za izradu weba”.

Sve zastarjele teme prebačene u posebni forum “Stari sadržaji”. Isto tako sam iz ropotarnice izvukao neke dodatne forume koji imaju zanimljive sadržaje – pogledajte ili se podsjetite.

Novi forum nije vidljiv na tražilicima, niti je otvoren za nove postove.

Hvala!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja