Pozdrav, evo jedna stranica koju sam izradio za jednu digitalnu agenciju iz Miamia. Trebala je biti full parallax, ali problem nastaje kod gledanje u Chromeu, IE, Safariju, jedino je smooth u Firefoxu. Stoga smo odlučili da nema puno parallaxa, tek nešto sitno. U pozadini je CouchCMS za pravljenje izmjena na stranici.
Naime jedino Firefox ima svoj custom scroll event, tako da ako radite parallax s gotovim rješenjima(ja sam koristio stellar.js,ali sa svima je isto), očekujte ne baš glatko skrolanje u svim preglednicima, osim u Firefoxu.
Jedino vrijede custom parallax rješenja, ali niti zato imam znanje, a niti je budget ove stranice toliki.
Zaboravio sam napisati da je većina stranice napravljena po strogoj direktivi…Steve Jobs, sve slike koje vidiš i koje nemaju veze s vezom, ova steel carbon pozadina je ubačena naknadno, jer im se moja nije svidjela.
Ovo za meni stoji, ali to i nije problem, čak mi je i bolje ovako. Ionako prikazuje tekst koji je već napisan u krugu.
Uđem pa prvo pomislim - spam, pa onda malo gledam pa kažem možda je umjetnost ipak, pa onda opet ne mogu procjeniti dojam. U svakom slučaju je to moglo puno jednostavnije a praktičnije.