Web nastao prije 3 mjeseca - global rank 2,019 [wtf]

Web: http://www.lolwot.com/

Alexa statistike:
Global Rank 2,019
Rank in United States 1,426

Broj backlinkova: 17,272 !!!

Fb fanovi: 698,460 (ali dosta fake i neaktivnih)

Starost domene i weba: 3 mjeseca…

60% prometa vidim da dolazi preko outbrain.com i taboola.com. Jel itko koristi navedene servise od vas? koliko vidim navedeni gore web je zahvaljujuči to dvoje zaradio 17k backlinkova i global rank 2k u manje od 3 mjeseca…

Vidio sam negdje furku kako ovo postići sa ova 2 sajta, moram ponovo potražiti… i potrebno je ulaganje 2-3k $

Danas već ima 25000 backlinkova… lolwut.com

@tzman ajde pronađi. Makar mislim baš tolko košta minimalno oglašavanje na tabool-i i outbrainu od kud on dobiva promet i backlinkova…tako da bit će da su skeširali jedno 4000 dolara na to dvoje i ovo je rezultat…sick

Evo link za pdf ebook Jumbo Traffic Bonanza, nisam puno čitao ali to je u biti to.

@tzman već sam kontaktirao prije i taboolu i outbrain. Outbrain ne podržava reklamiranje iz hrvatske i može se prijavit za isto ali onda minimalno reklamiranje je 2000 dolara a taboola je otprilike isto tako. Ako nista drugo bar cu taboola widget uskoro.moci postavit na web pa ce mi to bit drugi kanal zarade uz adsense.

ali volio bih probat čisto da vidim kako se traffic konvertira sa tih servisa (za razliku od uzasnih fb oglasa), jer stvarno ako ulozis 2k a zaradis 3k dolara onda je isplativo samo sto je pre velik rizik za nekoga tko nema novaca na bacanje.

P.s.- good find sto se pdf-a tice, hvala

Jako sam skeptican prema refferal trafficu od kad sam u istom danu od reddita dobio 30000 posjeta (iz sad-a) i to mi je zaradilo samo nekih 30 eura u danu. Facebook viralni promet isto je bio dosta los, tipa 11000 posjeta u danu i samo nekih 15 eura. Google posjet je odlican a ovaj taboola i outbrain promet su nesto novo i dolaze sa velikih sajtova tipa cnn pa me zanima kako se to konvertira.