Web portal - mišljenje

Pozdrav!

Nadam se da sam na pravom mjestu postao:):)…

Radim jedan portal i trebam mišljenje, kritiku, pohvalu ili što već o njemu. Obzirom da su mi ovo prvi koraci nisam siguran da je sve ok kako bi trebalo biti pa me zanima mišljenje, vi svi sigurno znate bolje od mene:):)?

Što bi valjalo dodati, izbrisati, promjeniti…ili ništa jer je savršen:):)…
Btw, srpski banneri su tu reda radi, tek da se vidi ukupni dojam:)

http://www.dajpopust.com

Osim u slučaju da nisi sam isprogramirao sustav na kojem se vrti portal (a nisi), onda nisi ostavio poruku na dobrom mjestu.
Što se samog portala tiče, nema grubih grešaka ovako na prvi pogled osim što su reklame malo prenasilne.

[quote=“Riba”]Osim u slučaju da nisi sam isprogramirao sustav na kojem se vrti portal (a nisi), onda nisi ostavio poruku na dobrom mjestu.
Što se samog portala tiče, nema grubih grešaka ovako na prvi pogled osim što su reklame malo prenasilne.[/quote]

pa ovo je za open rjesenja, sto ne? gdje da postam?

U Recenzije vaših webova ?

Upravo premješten. :slight_smile:

Pa meni nekak logo malo odskače, ali na negativnu stranu, nekak mi boja ne sjeda… a ovak generalno OK, ali biti će jasnije kada ga završiš, ovako je malo teško za procjeniti jer ne znam di će šta biti, koliko će šta biti uočljivo i jasno i tak…

ako misliš od toga napravit portal za grupne popuste, znaj da će ti trebat jako puno novaca za promociju, jer je par jačih igrača već zauzelo pozicije u tim popust akcijama.
sretno!

[quote=“Homer”]ako misliš od toga napravit portal za grupne popuste, znaj da će ti trebat jako puno novaca za promociju, jer je par jačih igrača već zauzelo pozicije u tim popust akcijama.
sretno![/quote]

Iskreno, mislio sam da će te me više popljuvati, već sam si složio uže za vješanje:))

Nisam pao sa kruške ulaziti u grupnu kupovinu, toliko sam pametan da znam razluciti dobro od loseg:))…Ovo će biti informativno-edukacijski portal. Znam, nedostaje teksta ali budem uskoro unio sve i optimizirao da budemo vidjeli:):)…

Hvala vam od srca na komentarima.

Saša


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja