Web sajt za smestaje - kako vam se cini

Predlozi, kritike, dobro dosle.
Dajte neki predlog za najbrzi nacin promocije sajta, zatim kako dobiti sto vise ap. na sajtu.
Trenutno je za smestaje u sr, cg, bih. planiram i hr, ali nekako mi se cini da je teze da se izbori za to trziste.
Dizajn sajta je sa Themeforesta, uz neke min. izmene.
www.samoapartmani.com

Mislim da imaš previše različitih fontova na stranici…pogledao sam na mobu…neke ne prikazuje OK…budem napravio sreenshot kasnije…inače izgleda ok

Hvala ti, ma da, ja mislim da je to jedan te isti font.
Ovo Č, mislim da se razlikuje jer taj font koji je u css definisan, ne podrzava lepo ta latinična slova, ako na to mislis.

sviđa mi se :+1:

1 Like

Odlicno, jel kodirano od nule ili koristis neku skriptu?

Od nule, moje nule :slight_smile:

Možda jedino da učitavanje css-a staviš u head. Dosta bode u oči učitavanje stranice na način da se prvo pojavi stranica kao da je bez definiranog css-a, pa kad dođe do dijela gdje se učita css, onda se stranica “vrati u normalu”. Inače super to izgleda i funkcionira.

Da, bio je gore, ali ga ja zbog onih speed toolova stavio dole, kako bi prikazivalo bolje rezultate :slight_smile:

ekstra brate…puno sreće u radu :wink:

Ako je od nule jako dobro.
Malo bi možda isdebar nekako izdvojio vizualno od pregleda s desne strane, možda lagano podloga boja ili nešto, ali to sam ja;)

super!

Hvala vam drugari :slight_smile:!
Moze da se sredi jos ponesto, ali cu vremenom da sredjujem, kako mi sta padne na pamet, samo da se digne sajt malo, a ja dobijem motivaciju.

Neko ovde ko moze da dobar link iz ove oblasti?

Ne moras uvjek gadjat 100% na tim speed toolovima, ostavi js fajlove dolje a css prebaci u head

Sjebana ti je to niša, ako ne misliš godinama na tome raditi radije odustani.

@Veritos
Vratio sam gore i jeste bolje, naravno :slight_smile:

@bugi
Mislim da je sada sa svakim novim sajtom muka da se podigne i dostigne neki nivo zadovoljavajuci, da moze da zaradjuje od prodaje usluga na njemu, ili od adsensa, sem ako covek nema para da ulozi u marketing (adwords prvenstveno) i da sajt vodi neko ko stvarno zna fore da zainteresuje masu da dodju i da se zadrze, ili da to radi firma, da se plati firmi da radi posao umesto tebe.
Ostalo je sve mucenje i prepusteno je vremenu.

Ovo sto ti imas je lepo i korisno, samo sticem utisak da je tesko nase ljude pokrenuti da nesto urade na interentu za sebe, pa iako je besplatno, jer imaju drugaciji pristup od nas samih koji imamo sajtove i nenkako gledaju hladnije na sva desavanja (na novine) na netu, sem ako to nije zabava, vesti, sport isl (oblasti koje ih opustaju).

Neko moje iskustvo je da kad nesto novo pokreces moras sam da upisujes, dodajes sadrzaj (u mom slucaju apartmane), pa onda saljes vlasnicima da vide, kazes im da je besplatno. Retko ko se i odazove da kaze nesto, ok, dobro, ne valja, kolko kosta. To su ljudi koji imaju neki drugaciji zivot, a sajtovi, reklame im nisu toliki prioritet, zaborave na to. Pocnu da mrdaju, samo i samo ako vide da imaju koristi od sajta. Ti sve to pratis, pa onda krenes da ih cimas malo, da ce njihov oglas da bude ukinut ukoliko se ne odazovu, ili ako ne plate cenu oglasavanja koju uvedes i za koju budu obavesteni.
Znaci, moraju korisnici tvog, mog i ostalih sajtova, da prvo oni osete zadovoljstov da bi bilo posle zadovoljstva novcanog i za nas.
Ko ima novca da ulozi i promociju sajta, ili ideju da brz nacin promovise sajt (za ovo treba posebna nisa), vratice mu se i profit, nekome se i namesti, ubode neku stvar, neku nisu, pa krene da zaradjuje i bez neke prevelike muke.

Sad vidim da su ovi ovi affiliate sajtovi popularni, sto je i razumno, cini mi se da mogu da obezbede brzu zaradu od pokretanja sajta na kojem bi se naplacivale neke usluge.

Ko se bavi turizmom, ima takve ili slicne sajtove, ja preporucujem Booking affiliate.

Sto se tice ovog mog sajta, ja bih voleo da ovo pretocim u skriptu (s vise dizajna) koja bi mogla da se prodaje, ali mi fali umeca da lepo pisem kod, da sve sredim lepo, jer sam ja oduvek tako funkcionisao “bitno mi da radi”.

Ima nekog ko bi da se upusti zajedno sa mnom u ovo sa skriptom :)?

3 Likeova