Web Shop iskustva - isplativost

Htio bi napraviti web shop gdje bi prodavao majce sa dizajnom MMA boraca. Sam sam dizajnirao nešto, a i planiram napraviti neki natječaj po netu tako da bi dizajni trebali stvarno biti atraktivni.
Uglavnom trenutno imam web stranice o 2 MMA borca (jedan je Kanađanin, a drugi Hrvat), jedna je službena a za drugu imam dopuštenje i nije službena. Oba borca su trenutno nepoznata i nemam gotovo nikakav promet, no jedan borac je već na pragu UFCa, prvak je u teškoj kategoriji u jednoj velikoj organizaciji …

Trebam neke podatke oko isplativosti svega toga. Naime koliko bi bilo potrebno da borci imaju fanova na Faceu i Twitteru (mjerilo popularnosti), a da to znači da mogu prodati par majci mjesečno na svjetskoj razini? Dakle ništa megalomanski ne planiram, ali recimo prodaja 20ak majci mjesečno bi mi bila zadovoljavajuća.

Isto tako da li postoji neki poznatiji, veći web shop koji bi primio moje majce (uz proviziju naravno)? Dakle da se mali prodavači mogu registrirati i ponuditi svoje majce, a onda direktno prodavati majce kod njih sa opcijom embeda na svojim stranicama.

Svaka pomoć je dobrodošla - hvala.

https://www.bigcartel.com/ i mozda isto http://www.shopify.com/