Web shop "Volimo prirodno" - Interesuje me i Vaše mišljenje

Pozdrav cijeloj ekipi. Upravo gotov web shop sa blogom, ima jos par sitnica urediti i to je to. Zanima me Vaše mišljenje, opcenito o svim fazama shopa? Ovo je znaci tek prva verzija shopa i konstantno će se nadograđivati. Web shop je namijenjen za prodaju prirodne kozmetike, sirovina za izradu prirodne kozmetike, a uskoro će biti još nekih proizvoda poput zdrave hrane, dodataka ishrani i slično, također ima blog preko kojega u buducnosti mislim crpiti posjetu sa googla radeći unikatne članke. Web shop nisam ja radio, osim sto sam davao prijedloge kao vlasnik web shopa, a web devloper se prilagodio koliko je mogao mojim zamislima Kako bi ste Vi ocjenili ovaj web shop i web devlopera?

link: http://volimoprirodno.net/

lijepo, samo za moj ukus natrpano, ja bih rasteretio pogotovo ovo na drugom i trecem skrolu, previše linkova, dugmića itd.

Gledajući originalnu temu, kako je postavljeno na demo siteu njihovom: http://demo.theme-sky.com/boxshop-organic/, ovo izgleda amaterski odrađeno, gotovo ništa nije usklađeno. Nije ni lijepo nešto, niti je usklađeno, niti je poredano sve kako treba.

3 Likeova

Meni se čini dobro, čak buyer friendly, mogla bi i biti koja prodaja. :blush:
U to sam ime samo malo prepravio title.
Javi nam kako ide, i koje si preinake i kakva rješenja primijenio vezano za posjetu, osim sa tražilica? Drž’ se… :o:

Nabacano bezveze iskreno vjeruj :smiley:
Da li je ovo radio onaj hrvat ?
Ako se sjećaš mi smo pričali na viberu :smiley:
Previše je bijele boje na webu (po mom ukusu)
Ovdje na primjer ne ucitava fotografiju. u kategoriji svi artikli.

2x se pojavljuje ovaj widget na homepage.

Ovo mi izgleda previše nabacano

Pogledaj single post…

Related post…

Zašto meni ovakav ?

Footer…

Sve u svemu uradjeno eto samo nek ima po mom misljenju… Moze to mnogo bolje :smiley:

1 Like

Meni je isto jako loše, ako želiš na brzinu popraviti situaciju drastično postavi da ti ovo http://volimoprirodno.net/shop/ bude naslovnica (samo ukloni ovu divosku bijelu rupu) a naslovnicu obriši.

Naslovnica je katastrofa, 10ak velikih polja koji se scrolaju 5 min (čini mi se svih 10 bez potrebe) u kojima šalješ neke poruke kupcima umjesto da im serviraš proizvode čim dođu na sajt. Tih 10 polja su popunjeni samo zato jer ih tema nudi pa ajmo ubaciti nešto u njih.

1 Like

Sklad boja je ocajan, ne mozes nikako imati ovakvu boju loga i jos ovu gore plavu :joy: Imas tu jos hrpu posla…Pogledaj malo tu naseg forumasa, sto uvijek spominje onaj sajt zdravlje i vitamini i kako je on uskladio, ako vec nemas ideja. Barem za boje…

1 Like

Govorio sam to vec devloperu koji je sa ovoga foruma. Iskren da budem nisam zadovoljan sa urađenim. Nisam tražio ništa veliko, trazio sam samo bar da se uredi da fino i pregledno izgleda, bar da je 20% ljepsi dizajn i jos neke stvari ja bi bio zadovoljan jer nije previse novca utroseno na web shop, Ukupno sam platio 350KM, sto nije neka velika cifra, ali mislim da se bar malo moglo ljepse neke stvari uraditi jer ovako neke stvari izgledaju kao da su preko volje rađeni.

Evo da se i ja kao izvođač stranice javim…

Stranicu sam napravio za 173 €, a u cijenu je uključeno:

  • Domena .net
  • Hosting na croweb.host
  • Box shop premium tema
  • WPML plugin
  • Uređenje loga (imao sam okvirno napravljen logo pa sam ga dodatno uređivao)
  • Izrada slider slike
  • Uređenje stranice
  • Unos točno 100 proizvoda (bez opisa i cijena, samo naslov + slika)
  • Unos svih kategorija
  • Prijevod stranice
  • 10-20 naknadnih besplatnih izmjena
  • Snimljena video obuka za daljnje upravljanje stranicom
    itd itd

Kolegu @idc sam na samom početku suradnje upozorio da ne očekuje previše, jer ne nudi previše. Mišljenja sam da je dobio cjelokupnu uslugu koja vrijedi puno više od 173€. (hosting koji koristi stranica košta 9,99e/mj)

Pa da odgovorim i na komentare:

Uvažavam svaku kritiku, ali molio bi i tebe da uvažiš to da je njihova demo tema puno profesionalnih slika, premium ikonica i sličnih stvari koje vrijede više od cijele ove stranice.

Hvala. Kritiku uvažavam

Hvala… ostalo će odgovoriti @idc

Za kraj, da ne bi ispao neznalica u svom poslu (ne kažem ni da sam neki profesionalac, puno još toga moram naučiti):
www.smartmall.hr - ovo je moj web shop koji sam sam napravio od A do Ž, Uzmite u obzir da na njemu imam još nekih 20 dana rada kako bi ga skroz dovršio.

Kao što sam ti rekao i privatno, tako ću ti reći i ovdje… ukoliko misliš da će ti netko napraviti više, ljepše i bolje za budžet s kojim raspolažeš, ja ću ti vratiti sve osim novaca koje sam uložio. (znači dio novca koji se odnosi na moj rad možeš dobiti nazad)

Samo dodaj da nisi ti dodavao cijene i proizvode. Mislim dodao si bio imena proizvoda i slike za 40-ak proizvoda koje dimenzijama nisu odgovarale, pa je covjek koji je zadužen za administraciju kod mene morao sve to ponovno uraditi i za svaki proizvod je on dodao količinu, cijenu i dodao je veliki broj artikala i sve slike jer one koje si bio dodao nisu odgovarale

2 Likeova

mora se gledati iz više uglova, zamisli da si plaćao satnicu freelanceru sa nekog sajta

Ma ne, uopste ne trazim povrat novca, ni ti bi imao obraza, radio si ti ti, nije da nisi radio, samo sto je moglo bar 20% npr. ljepse uklopiti boje i ostale stvari vizualno srediti bar za 20% bolje da izgleda. Npr logo si mogao izrezati a ne da se vidi ona bijela pozdina na dnu sajta ili ovo gdje broj telefona na sajtu je bas lose urađeno i jos tih neki sitnica. Ali ako nista lagan je shop za koristenja sto mi je za sda koliko toliko bitno, a kasnije cu traziti neka druga rjesenja.

Samo malo ljepse da radis sklad boja, gledam i na tvom je to kao u cirkusu. Sad ljubicasta, sad zelena, sad drecava plava, pa cak i zutu negdje primjetih…

3 Likeova

Ja sam se osobno potrudio oko boja, ali znam i sam da nisam nikakav stručnjak za boje i da to mora biti bolje na jednoj ozbilnoj web stranici… to je završni korak u izradi web stranice koji će odraditi stručna osoba za to.
Također nisam neki stručnjak za optimizaciju stranice (mobilna verzija, brzina ucitavanja, optimizacija SSLa itd) , za to sam već pronašao stručnjaka koji ce mi tu uslugu naplatiti 700e + PDV.
Koliko para, toliko muzike…

1 Like

Poslušajte moj savjet i postavite neka vam ovo bude naslovnica http://volimoprirodno.net/shop/
ljepše je nego naslovnica i 10 puta funkcionalnije.

Ako vam ne idu boje, uzmete one koje koristi Google

Teško je Mostarcu ugoditi :rofl::rofl:

Možete li mi u pp reci čime se bavite ili da mi pošaljete link da pogledam. Intersuje me :smiley:

A zašto to, dragi i cijenjeni članu Foruma? :blush:
Ako ti je čudno što sam te jedini ja pohvalio, objasnit’ ću to ovdje.
Nema potrebe za pretjeranom intimnošću. :smile: :o:

1 Like

@idc po mom misljenju dobio si i puno vise nego sto si platio…

Slazem se da je stranica nabacana, boje nisu u skladu i sve je amaterski, ali ukoliko je @s.perkovic sve kupila (sto se nadam da je) poso ti je odradila skoro dzabe…

Tema - 48€
Hosting (pa nek je najjeftiniji paket) - 36€
WPML plugin - 23.68€
Domena ~ 10€
Ukupno: 118€

Kolko para tolko muzike nema tu neke filozofije :slight_smile:

3 Likeova