Web sms

Pozdrav svima!
Napravio bih web stranicu s koje bi bilo moguće rezervirati teniski teren, ali nakon rezervacije trebala bi bit poslana sms poruka putem neke skripte osobi koja vodi terene kako bi znala kad je zauzeto. Isto tako trebala bi bit moguća i obrnuta relacija, znači slanje SMS web site-u, kako bi skripta upisala termin na samoj stranici za rezervaciju! Problem nisu skripte, nego komunikacija preko SMS-a. Postoji neko rješenje za ovaj problem?

Treba ti neki sms gateway (npr. clickatell.com), oni ti daju API s kojem mozes napraviti sto zelis.

Ovo je lako. Kopiju maila šalješ preko MAIL2SMS-a na mobitel. Evo kako:
http://www.google.com/search?q=sms2mail

E ovo ne znam.
Sa SMS2MAIL, možeš poslati SMS na e-mail adresu ako ti to pomaže…

[quote=“Mario555”]Pozdrav svima!
Napravio bih web stranicu s koje bi bilo moguće rezervirati teniski teren, ali nakon rezervacije trebala bi bit poslana sms poruka putem neke skripte osobi koja vodi terene kako bi znala kad je zauzeto. Isto tako trebala bi bit moguća i obrnuta relacija, znači slanje SMS web site-u, kako bi skripta upisala termin na samoj stranici za rezervaciju! Problem nisu skripte, nego komunikacija preko SMS-a. Postoji neko rješenje za ovaj problem?[/quote]

Treba ti usluga neke firme koja se bavi BULK SMS-om, InfoBip je nasa domaca i provjereno dobra, postoji i puno inozemnih, ali ne znam kakva je kvaliteta usluge. Usluga se naplacuje po poslanom SMSu, imaju API koji mozes iskoristiti za ovo sto ti treba.

Vidija sam da je proradijo sajt
besplatnisms.com

ali za udruge, jel tko pitao za nas obične smrtnike?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja