Web stranica sa jednom stranicom

radim web stranicu za prijevoz putnika kombijem.klijent je rekao da ne zeli nikakve podstanice i bez izbornika.da sve navedem bitno na pocetnoj stranici.sad sam u nedoumici dali da radim stranicu u wordpressu ili dreamweaveru i ako se odlucim za wp imali itko kakvu dobru temu za odabir?

Pretpostavljam da će biti bolje da uradiš custom rješenje ali ako baš gledaš WP ova tema mi se čini dobra
http://gentsthemes.com/demo/stanleywp/

Nemaš potrebe za wordpressom. Napravi jednostavnu stranicu u kojoj menu i logo ostaju na vrhu, a menu te scrolla po stranici. Za neke stvari ne treba pretjerivati i koristiti CMS. Guglaj “parallax”.

mislio sam na pocetku naparaviti jednostavnu stranicu htmlu.Napisati par kratkih recenica i pr slika destinacija i to bi bilo sasvim ok… volio bih cuti i par drugih misljenja

Ovisi da li klijent ima potrebe sam mijenjati sadrzaj. Ako da, onda je CMS puno zgodnije rijesenje od toga da direktno editira html, a ako ne, onda je CMS definitivno overkill.

Ne zeli ni kontakt formu ni online booking samo slike i malo teksta gdje vrsi pdijevoz.npr aerodromi,luke,nac. parkovi i sl…

Evo primjer

Source: https://github.com/paolotripodi/Landy-v1.0/

Demo: http://landy.paolotripodi.com/

Ako je sajt one-page, bez dinamike, onda svakako custom code.

Ma cepi samo jednu stranicu ko sto ti covek trazi.
Sto se vise budes pravio pametan i nudio mu bolja resenja i lepsa, samo ce da se zakomplikuje stvar.
Najbolje da ti pokaze neku gotovu slicnu ili nacrta grubo bukvalno na papiru sta i gde zeli, tako odradis, naplatis, ni ne moras kaciti u portfolio ako je ruzno, briga te.

1 Like

zahvaljujem svima na odgovoru.Samo ovakvi koji zele samo da im napravis jednostavnu stranicu te izlude i traze perfekciju.

Za takve situacije ja obično postavim Get Simple CMS

vrlo brzo im zatreba nešto dodatno, pa ako radiš čisti html, onda se ugnjaviš.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey