Web stranica za firmu na Bloggeru?

Već sam jednom bio pitao Slično pitanje. Znaci radi se o Web stranici za firmu koju bih radio na Bloggeru. Nisam toliko vješt, a do sada sam radio cesto u Bloggeru pa smatram da će mi tako ispast i najbolja stranica, bez da plaćam hosting…Znaci napravio bih stranicu za jednu firmu na Blogeru, uzeo bi neki free dizajn I našminkao ga malo. Stavio bih ga, pa ako bude posjete, onda bi im preporučio da kupe od nekoga unikatan dizajn i to. Zanima me vaše mišljenje o ovome?

Također, na koji način je najbolje reklamirati? Stranica je o autobusnom prijevozniku…

a jebote cijena hostinga je stvarno niska 50-100 kn godišnje…

Taj projekat je osuđen na propast. Nemaju novca da ti daju godišnje za domenu i hosting, ne treba im ni stranica.

Ma imaju novca za hosting, ali zasto uzimati hosing i stavljati wordpress, ako mogu napraviti na blogger? Ja ne vidim preveliku razliku, ali naravno mozda grijesim?
Mislim vi mozete primjetii, ali recimo osoba koja ima 50ak godina i naide na wordpress i blogger stranicu, njemu to nema nikakve razlike ako je dizajn dobar. Je li tako?

Domena je kupljena…

Nisam siguran koliko blogger.com daje tebi na maštu da uređuješ sajt. Nisam nikada koristio ali vjerujem da postoje neka ograničenja. Ništa onda, uzmi domenu i furaj :).

Pain in ass u najavi :smiley:

Možeš pojasniti malo sta si htio reci maestro? :stuck_out_tongue:

Htio sam reći da izbjegneš blogger za izradu web stranice, jer pretpostavljam da si tamo poprilično ograničen upravljanjem sadržajem i kodom, pa s toga iskoristi vlastiti hosting, već željeni CMS, jer tako ćeš dobiti bolju kontrolu na sadržajem i kodom, a isto tako i ako netko nakon tebe bude radio nekakve izmjene bit će mu puno lakše.

i jesi dobio slican odgovor? :smiley:
stranice za neku firmu koja sluzbeno postoji i posluje u real worldu se ne rade na free templeateu na bloggeru

Bilo je sličnih odgovora, ali bilo je i onih koji su rekli da je ok… Uglavnom, onda ću se ipak odlučiti za hosting i staviti na njega wordpress. Vjerojatno ću imati nekoliko pitanja još vezano uz izradu stranice, jer nisam baš upoznat sa wordpressom, pa ako zapnem negdje i ne nađem odgovor na internetu ću vas pitati.
Još nešto me zanima, gdje da nađem template? Tj. koje su najbolje stranice?
Može biti i free ili plaćeni nije bitno. Stranica je vezana uz autobusnog prijevoznika.