Web za djeljenje fotografija

Pozdrav, zanima me koji je najpraktičniji način za djeljenje fotografija…u situaciji kad više ljudi slika na nekom izletu ili sl, i sada nakon izleta žele povezati sav materijal da je svima dostupan za download, ali i upload putem jednog računa.

Znači, ja bi htio da na nekom servisu mogu otvoriti account i uploadat tamo svoje fotke. Taj link gdje su fotke, da mogu djeliti sa osobama kojima želim…jednostavno tako da im samo prosljedim link.

E sad, s druge strane je neka recimo “baba” kojoj se neda raditi svoj account na tom servisu, pa bi bilo dobro da ona može putem istog linka uploadat i svoje fotke na istu tu lokaciju. I tako ukrug, da putem jednog linka svi mogu svoje fotke uploadat…a naravano i downloadat s tog linka što žele.

Ima li takvo što?

dropbox pa dijeli

Nema tu opciju koju tražim. Google Drive isto nema, ali je bolji od dropboxa jer omogućava 15GB for free, za razliku 2GB kod dropboxa.
Google drive također omogućava da uređuje album onaj kome pošalješ link na album (ALI pod uvjetom da isti ima googleov račun) No vjerovatnije će neka osoba imati gmail ili nešto od google accounta, nego dropbox…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey