Webhosting jeftino?

ima li ko prijedlog za neki hosting jeftino 1$ ili 1 eur mjesecno minimalno 1gb diska?

Tu imaš listu pa tržai hahhaah, ali tko zna kakvo je to :stuck_out_tongue:

hahah dobar si ti meni

dovoljno sam trazio na google i wht imam vecinu tih hostova sto ces predlozit ako ces uopste ali da vidim mozda sam koji propustio a da nije toliko los, treba mi za pbn pa gledam jeftinije sto moze da placam

Radio sam botove nekolicini blackhatera i oni vecinom koriste godaddy. Valjda zbog popusta, a mozda i zbog toga sto su htjeli automatsko postavljanje svega… Neznam, no za PBN godaddy ti bi bio super, al neznam zasto trebas 1gb. Trebas uzet sto manji moguci, da bude sto jefitniji. Ionako ces iamt samo ejdan site, pa koliko on moze biti veliki?

Super su ti hostinzi za 1 US ili EUR mjesecno. Po mogucnosti stavi gore neki komercijalni projekt, pa da vidis veselja :smiley: Klijenti ce biti zadovoljni … podrskom, uslugom a i brzinom takvih servera :slight_smile: Naprosto vodlim ovakve threadove.

12,00 € godišnje - 1 Gb elcoserv.
Ja koristim već duže njihove servere samo sa višim prostorom.
Nikad nisam imao problem.

Vrhunski host :slight_smile:

upravu si necu ja potrositi gb diska onako sam rekao… ok pogledacu taj elcoserv :wink:

a jel :slight_smile: pa normalno da nije nesto hosting od 1 us mjesecno zna to svako ali za ovo sto radim i ne treba skuplji.

Evo ti link drug zab ti iznad stavit http://www.elcoserv.com/

Cim imaju samo 1.180 likeova na FB page-u i site bez online chat supporta, zvuci kao patka :smiley: Isto kao i ovi majmuni
http://alienlayer.com/ prodaju sve i svasta na jedno 5 domena … nema nikakvog supporta a live chat je stalno down. Po FB i forumima im ljudi jebu majku :smiley: Ja sam osobno bio uzeo na mjesec dana VPS kod njih … i trebalo je promjeniti IP na serveru buduci da su mi uvalili server kojem je IP bio iskoristen za trial licencu cPanela … ma kakvi … nema odgovora mjesec dana. Zalio se paypalu … i dobio lovu nazad. Goodluck s tim jeftinim rjesenjima i slicnim siteovima :smiley:

Imas godaddy wordpress host :smiley:

Ako ti godi za wp 12mj 12$ :smiley:

Ja ga koristim na početničkim projektima i nije loš mogu ti reci po 1.000 na dan udje a on ne miče :smiley:

Imaš i besplatnih, i to 2GB disk
Ako ti ne treba nešto profi i da je bez reklama imaš ovdje: http://api.hostinger.hr/redir/5716709

Inače ne vjerujem tim free stvarima ali vrijedi probat

@in4hr drug sve stoji za fb, ja sam prije 8-9 mjeseci došao do njih. Googlo i došo do njihovog sajta. Koristio sam najpoznatije hostinge fatcow, hostgator, dreamhost i sl. Sa svakim sam imao problem, ali sa ovom firmom nikad, počeo sam sa najmanjim paketom, da bi za par mjeseci uzeo najveći paket. Support im ide preko WHMCS, a ako si iz europe support da ti odgovori ne čekaš puno.

Svako ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja :slight_smile:

Pozdrav

kupio sam kod ovih hvala ti, ima li jos nekih prijedloga da ste koristili a da nije neki trash. uzeo bi od ovog oklop me ali ne prima paypal izgleda… cekam odgovor da vidim

javi se na PM za hosting pa se dogovorimo. Serveri su na SSD-ovima, cijene popularne.