Webinar vas čeka

Dana 14.02.2015. godine (subota) s početkom u 18 sati održat će se webinar uživo gdje će biti objašnjen jedinstveni, novi koncept fenomenalnog nevjerojatnog poslovanja s kojim vremenom možete ostvariti sve svoje ciljeve. Radi se o kompaniji “Planb4you”!
Biti će Vam predstavljen koncept s kojim moji suradnici i ja zarađujemo preko interneta bez da nekakav šef visi nad nama.
Nikada nije bilo bolje vrijeme za raditi putem interneta!

Na webinaru ćete dobiti informacije:

  • o jednom od trenutno najboljih internetskih poslovnih modela (Planb4you),
  • kako zaraditi kada više ne možete čekati.

Također, tijekom webinara možete postavljati pitanja na koje ćete dobiti izravan odgovor (pitanja ćete moći postavljati putem chata u webinar sobi).

Webinar vodi licencirani predavač kompanije za Hrvatsku Danijel Gajin.

Napomena: Na webinar se ulogirajte 5-10 minuta prije početka (17,50 sati), Pripremite si kavicu ili sok. PRIDRUŽITE NAM SE!. Jednostavno nekoliko minuta prije početka kliknite na slijedeći link:

http://login.meetcheap.com/conference,85884374

Naravno, nemojte zaboraviti pozvati prijatelje, kolege, suradnike. Samo im proslijedite ovu poruku ili pošaljite slijedeći link za webinar:

http://login.meetcheap.com/conference,85884374

Ako nam se odlučite pridružiti, registrirajte se klikom na slijedeći link:

http://www.planb4you.eu/subscription.php?refnbr=14156

NEKOLIKO UVODNIH RIJEČI PRIJE WEBINARA

Vi uvijek imate Plan A. Da li imate i Plan B? Što ako Vam dodatni
prihod propadne ili izgubite svoj posao? Sa Planom B možete
početi svoj vlastiti kućni posao. Ali, što doista znate o tom
poslu? U klasičnom kućnom poslu vrlo je teško uspjeti. Zašto je
tako? Zato što svaki mjesec morate kupovati i prodavati
proizvode i uključivati nove članove kako biste izgradili tim.
Ovim putem ćete postati ovisni o dohotku. Ali, što ako možete
započeti vlastiti biznis bez da morate raditi i jednu od tih
stvari? Pretpostavite da ne morate uključivati nove članove i ne
morate ništa prodavati, a zarađujete novac! Da li bi vas to
zanimalo? DOBRODOŠLI u PlanB4You! Ne morate tražiti nikoga da se
uključi! Niste čak ni ovlašteni da išta prodajete i možete raditi
PlanB4You bilo gdje na svijetu ako imate računalo i internet
vezu. Tada biste bili ubrzo financijski neovisni. Ne bi li to
bilo izvrsno?

Tko je PlanB4You? Mi smo PRAVNA OSOBA koja podliježe Zakonu Belgije. Privatna tvrtka - društvo s ograničenom odgovornosti. U Nizozemskoj to je BV, a u Belgiji BVBA. Locirani smo u mjestu Ternat u Belgiji. Osnivač je gospodin Johny Schabregs koji je počeo pred 30 godina razvijati jedinstveni plan i krenuo u Nizozemskoj i Belgiji 1. listopada 2013. godine. Mi smo trenutno aktivni u 70 zemalja diljem Svijeta. Ideja je u stvari da proizvodi i usluge budu ponuđeni članovima po povoljnijim cijenama i da je nekoliko drugih oblika zarade integrirano u program. Pitanje je, kako je to napravljeno? PlanB4You je zatvorena zajednica, dakle, samo ljudi koji su članovi dijele dobit od projekata. Što je više projekata ostvareno, više dnevnih prinosa bit će podijeljeno između članova. Poslovni model PlanB4You je bez granica. Dobre ideje mogu biti brzo i lako uključene u projekte. Da li želite dijeliti prihod od tih projekata? Ako je Vaš odgovor „da“ i Vi se možete priključiti Planu B. Možete se uključiti samo uz pomoć aktivnog člana. Možete imati samo jedan račun na Planu B i to je samo za privatne osobe, dakle poduzetnici se ne mogu uključiti.

Svakako pogledajte webinar, siguran sam da ćete to vrijeme korisno potrošiti.

Moj Davore nije da potkopavam tvoj post ali mislim da se može registrirati i bez referal linka na http://planb4you.eu/registration.php

A reci mi kaj bi ti napisal u polje Refered by koje je obvezno?

on bi vjerojatno htio upisati bilo koga drugog osim tebe, ako ti je to na balkanu, bolje strancu nego susjedu. Da nebi susjed imao vise

Ide seljak šumom po drva i naiđe na vraga kojem se papako na ko zna koji način zaglavio u niskom panju. Vidi vrag seljaka i pozove ga da mu pomogne. A seljak sikiron udre po panju mal s jedne strane, malo sdruge i oslobodi vragu papak. Ikaže vrag - za nagradu ću ti ispuniti dvije želje, ali sve šta ti zatražiš komjšija će ti dobiti duplo. Složi se seljak i zaželi najprije najmoćniji i najskuplji Mercedes koji postoji. Kaže vrag - Učinjeno. Upravo te u tvom dvorištu čeka takav Mercedes ali ti je kod susjeda 2 takva. Koja ti je druga želja? A kaže seljak - Iskopaj mi jedno oko.


A bez zezancije dođite na webinar bez obveze.

U poslu koji sad radin nemožeš zaraditi novac ako drugima ne pomogneš da i oni zarade. To je mrežni marketing u kojem je tim bit svega. Ne mišajte ga sa piramidama (iako ima takav oblik) ili sa lancima sreće. Mrežni marketing se izučava na ekonomskim faxevima i tako radi npr. Coca-Cola. Ovi drugi koje spominjem su čiste Ponzi sheme i ilegalne su.

Continuing the discussion from Webinar vas čeka:

Upravo tako, covjek si je dao truda da ide traziti link bez referala da slucajno nebi ti komsija dobio kakvu korist i jos ga je uredno stavio u svoj post da svi drugi koji takodjer nezele pomoci mogu se registrirat preko nereferal linka.

Tak da IMO trosis vrijeme na balkanu u ocekivanju da ce netko zajednicki radit ili pokusat pomoc, iako ih nista ne kosta, cak stovise njega je kostalo trazenje referal linka, dobio je nista, a ti si izgubio pokojeg referala. Balkane, balkane, balkane moj.

Ipak bre dođite na webinar. Barem poslušajte ponudu bre.

A za početak trk na http://zarada-na-netu.co.nr i u formu unesite svoje ime i e-mail adresu

Kolega dadaas nisam ništa loše mislio time što sam otišao na stranicu i pretpostavio da se može registrirati i putem forme direktno za registraciju. U ovome slučaju priznajem krivicu da mi je promaklo polje “Refered by” te se ovim putem ispričavam Davoru što se tiče toga.

Zašto sam uopće postao u ovoj temi: Zato jer dok vidim neki referal link diže mi se kosa na glavi, jer znam da se neko žestoko trudi da mi zaradio neki cent dok netko istodobno ne radeći ništa kupi puno veću lovu. Ne priznajem zaradu preko tih piramidalnih šema i nitko mi ne može reći da je to timska igra. Moj Davore timska igra bi bila da ja iz Zadra i ti iz Šibenika (ako se ne varam) se nađemo na pola puta (recimo Biograd) i radeći na nekom zajedničkom projektu trošeći jednako svoje vrijeme i kapital donesemo profit ili gubitak.

Ispalo da smo susjedi pa eto povoda kolegi dadaas da opravda svoj post o nepomaganju susjeda :smile:

1 Like

“If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.”

Vidim da se jos nisi opametio, i dalje gubis vrijeme umjesto da nesto korisno radis sa svojim vremenom. A onda ces se opet drugdje zaliti kako se drzava/policija/… zajebala.

Ne kaže se policija nego milicija

Ne kaze se ni mrezni marketing nego piramidalna prijevara. :wink:

U svakom slucaju u zadnjih par godina si promovisao ko zna koliko ovih piramidalnih sema, u svakoj si tvrdio da nista ne zaradjujes ali da je tu “lova”. Svaka 3-4 meseca se pojavis s novom semom sto me dovodi do zakljucka da nas namerno trpas ovde na forumu posto jednostavno nje moguce da je neko toliko naivan da po 20x naseda na istu pricu i tvrdi kako je to pravi posao.

Na svakom ozbiljnom webmaster forumu svako pominjanje piramidalnih sema ili blo cega sto je povezano s tim je strogo zabranjeno (bas se pitam sto), ali ovde je postalo opste rasulo.

Od kako su WM presli na ovu novu skriptu kao da je sve izludelo, sve se svodi na neke seme/kombinacije/brza lova itd dok sem apazijana nema ni jednog moda ili admina da uvede malo reda. Sajt je postao kao neki tabloid gde udjes da procitas po neku odvalu, nasmejes se ili cesto iznerviras kolicinom gluposti koja se ovde moze videti pitajuci se sta ti je to trebalo.

Nemoj zaboraviti da si ti u birtiji. A u birtiji nema niceg pametnog, pa mi nije jasno sto trazis pamet i brzu lovu u birtiji.

Uzmi pivu i uzivaj.