Webmaster iz Rijeke završio u ćuzi?

Jel to netko sa WMF foruma? :smiley:

1 Like

zna li se o kojoj stranici se radi, jer vidim da je dobro zaradio? :smiley:

Gdje su oni što su pisali da im država ne može ništa :D.

Bas me zanima kako ce se ovo razviti da vidimo sad jel legalno samo iframat sa drugih stranica :smiley:

Ovdje se uopste ne radi o embedovanim filmovima, znaci ko zna citatit Hrvatski jezik on zna ko ne zna dzaba mu objasnjavat.

On je prvo dobijao novac na racune u HR, prva greska, i uploadovao je filmove i ko zna sta je sve radio pa je zapao za oko.
Njegova djevojka je kao prala lovu, znaci nesto je radila sto je bilo providno. On je uhvacen zbog pranja love.

Mozda je ova vijest i izmisljena od strane nova tv i ostalih kriminalaca jer kakve veze imaju domace tvrtke sa stranim filmovima.

Payoneer je zakon za sve.

1 Like

Ocito je malo bio glup kad je pustio da ga ulove. Prvenstveno whois protection, pa cloudflare,pa primanje novaca ne na racun nego na payoneer ili nesto slicno. Plus jos sto je oglasavao prodaju oglasnog prostora na takvoj stranici na facebooku.

@drmrgood da napravio je puno, puno propusta… da su to jedini kriminalci na balkanu eeeee to bi bilo cudo. Kod nas uvijek prvo diraju one koji nemaju stelu

Prva mu je greska sto uopste zivi na balkanu a sto ce on ocekivati: dobije net sa 50 gb prometa a jedan film ima 800 mb pa naravno da ce biti provaljen.

Ipak mislim da je vijest izmisljena jer postavio samo 1200 filmova, he he to je malo ali ono bas malo

Nisu njega nasli preko filmova nego preko novaca. Di su sad oni kojima je smijesno da ne isplacujemo lovu na bankovni racun?

Jel na Payoneera mozes dati fake podatke pri registraciji?

Mislim da ce oni traziti copy od osobne zato ne moze ali neznam jer odavno nemam tu karticu a pravila se mijenjaju.

Stvar je u tome da niko nezna da imas tamo karticu, koliko na svijetu ima takvih servisa kad bi oni sve provjeravali, jedino ako drzis neki top sajt i ima milionsku posjetu.

Mislim da ove strane filmove i serije treba izbjegavati ipak veliki novac stoji iza i ne treba se sa time zezat.

Došlo pravo lice kapitalistickog zapada :expressionless: uzas

Naravno da takvi sajtovi nisu ok ali… ako je to jedini problem onda smo mi super he he

“To je učinio nakon što je kao administrator prodavao oglasni prostor na jednoj internetskoj stranici i oglašavao je na društvenoj mreži Facebook iako nije registriran za tu djelatnost.”

Ne kuzim dio, sta sad izdamo oglasni prostor nekome i pritvore nas :smiley:

Koliko sajtove od silnih pirata je bilo pod CF zaštitom? Koliko je imalo Whois protekciju? Gde su registrovane firme i oglašivači? Na kraju Payoneer zaštita od svega toga? Da nije odgovor USA? Kako je pao “navodni vlasnik” KickAss torrenta? Šta piše u izveštaju istražitelja i koje su sve podatke dostavili data centri iz USA i Kanade sa sve “clone” diska… Zašto su domeni ugašeni tj. zaplenjeni, a vlasnici u zatvoru?

Na kraju embed ispade legalan za zagovornike te vrste posla, a malo malo pa neko u zatvoru… nema neke posebne logike ili pak grešim gde će opet neki zagovornik da se javi i kaže “To je OK” nema zatvora sve Cool (drmgood ovo nije tebi upućeno)…

1 Like

Yep, u principu zakoni su tako slozeni da si uvijek u prekrsaju :smiley: ne kuzim oce pocet “hapsit” i klince sa blogovima sad? Treba pobjec iz ove drzave sto prije.

On nije pao zbog filmova vec love, nije imao dozvolu da iznajmljuje prostor za oglase, to jest trebo je placat porez

Na kraju se vidi da uvijek padnu zbog neceg drugog a ne zbog embed

1 Like

A kad je vec obrtao 600.000 kuna, mogao je dati i za otvaranje firme :smiley: :smiley:

Trebo je samo dobijat lovu na payoneer i sad bi piso na wm forumu he he

1 Like

Kako šta nije jasno :smiley: Držao sajt za online streaming filmova (prvi prekršaj), onda sam uplodovao filmove na video host servere (drugi prekršaj), onda na sve to ilegalno dodao i prodaju oglasnog prostora i plus to reklamirao na FB? Koja je logika u sve tri rečenice?

@Adria Aj malo edukacije ako nije na odmet. Šta misliš da će te Payoneer zaštititi od toga i da oglašivači neće dostaviti tvoje podatke kada dobiju poziv iz suda? Misliš ti da si tako zaštićen od bilo čega… a posebno USA kompanija koja će se oglušiti da dostavi podatke gde ima elemenata kršenja zakona…? I to sve u USA… Štitite kompanija i tvoje podatke od zakona jer si kod njih zaradio 5k dolara mesečno, a oni dnevno obrnu milione?

2 Likeova