Pozdrav raja, evo nakon duže pauze ponovo sam navratio ovdje na forum i srce mi je puno što vidim da je forum nakon toliko godina i dalje živ i pored svih velikih globalnih promjena i novih trendova na webu.
Došao sam da čujem vaše cijenjeno mišljenje o webshopu koji sam izradio za svoju suprugu.
Supruga inače malo nešta lokalno po mahali počela trgovat nekom robom iz kine.
Sjetim se ja da sam nekad znao praviti sajtove i da bi mogao tako i za nju izraditi neki webshop gdje će fino posložiti svoju ponudu i lakše komunicirati sa svojim kupcima. Predložim joj da napravimo web shop koji će možda da preraste i u ozbiljan biznis.
Smislim naziv “tezga” i bacim se na posao. Tako nastade webshop Tezga.net
Nije mi nešto supruga bila sigurna oko naziva, al ubijedim je da je dobar. Reknem joj, mnogi su u trgovinu krenuli sa tezge pa poslije otvorili prave dućane, pa reko i mi ćemo tak, ali sa “online” tezege
Tezg je urađena na Joomli (virtuemart) jer sam u tom cms-u nekad radio i ostao mi je drag, tu se kao amater najlakše snalazim.
Izgled stranice je unikatat i izveo sam ga tako sto sam redizajnirao originalnu VM temu.
Asortiman trenutno nije nešto veliki ali imamo cilj da ga širimo i mijenjamo. Uglavnom sve je u početnoj fazi i još nigdje nismo krenuli sa nekom promocijom dok ne sredim sve što je potrebno.
Vjerujem da ću ovdje dobiti neke dobre savjete, a i kritike.
Supruga mi je inače rekla da je dizajn OK i nema zamjerki
Unaprijed zahvaljujem
Webshop: https://www.tezga.net