No dobro, aj da rezimiramo, lega gore nema nijednu stranicu osim ono sto radi s inchoo, svaka cast kapa dole, za 3 godine doci na 6/8 mjesto umjerenog/malog volumena pretrage, genije si. Spica. SEO car.
Tako da sto prica je teoretski, nema straha za prave black hataše jer nikog u blackhat nije briga za magento enivej pa nece se tamo competat blackhatasi 
Sto se prijava tice, osim ako to stvarno nije iznimno vidljiv primjer manipulacije G algoritma i dalje mislim da je to gej. Vrlo slicno onom adsense prijavljivanju, samo jos vise gej, za jedno cijelo gej koplje.
A iz prilozenog, ne prijavljuju tak ljudi druge zato jer je to tako bitno, nego kako objasnit sefu da te dripac s 15 godina siba na rezultatima, sef ne konta sve te pomodne izraze, pa ni BH. Sto hocu izdvojit kao cinjenicu je da prijavljivanje konkurenata, ma kolko god to pokusali sakrit s masom wannabe smart izraza i slicno, je u osnovi zesci pederluk od BH itself.
Mislim, nadam se samo da prijavi, prijavljivaci spomenu kako su u biti konkurenti tom nekom, a ne neki random visitori, jer to onda iskazuje pravu prirodu namjere. Mislite uostalom da Google nema ljude koji pregledaju tu i tam high money nise i SERPove? Ako nađu spam/BH site, maknut ce ga. No worries tu.
Kako bi trebalo bit: gledas svoja posla i radis svoj posao na svom webu.
Znaci, Hulu.com je trebao prijavit svih 30.000 web stranica s filmovima samo zato jer se isti black hat metodama i konceptima penju po vrlo slicnoj liniji gore s rezultatima? I don’t think so.
Mislim, nemam nikakvih webova koje guram iskljucivo s BH ili nesto slicno, (ici nekakav legit biznis tjerat s BH je isto suicid, to svaki BH faker zna - i nemojte JC penny sad uvlacit, izoliran incident ne klasira sve zivo), ali ove gluposti me tolko sprovociraju jer su bez mozga, uskogrudne i cista djetinjarija da moram riskirat ispast i sam manki.