WHMCS payment gateway Raiffeisen bank

Pozdrav,

da li se navedeni gateway moze negdje kupit? Da znam da li da idem radit sam ili postoji gotovo rješenje?!

Hvala unaprijed

Pozdrav,
Ivan

100% sam siguran da ti tog nema nigdje za kupiti :slight_smile: To ces morati odraditi … no prije bilo kakvog posla … to ti moze biti zajeb, jer u vise od 60% slucajeva ti korisnici ne pisu pozive na broj, uplate s nekog drugog racuna, ili plate u banci … pa se ne vidi od koga je i 100 drugih caka … tako da ces morati prvo rjesiti parsiranje XML izvoda od RBA u bazu, pa onda napraviti si mali tool, da mozes to editirati a tek onda modul za WHMCS da si mozes prema toj tablici koju si editirao zatvarat uplate.

Ako trebas pomoc javi, buduci da je moja firma razvila web software za upravljanje poslovanjem, pa imamo izmedjuostalog u financijskom dijelu pregled i evidenciju transakcija, pa se tu unosi izvode (konkretno od RBA, ZABE i HYPO-a) … i nakon njihove obrade podaci su spremljeni u bazu s kojima se moze dalje sto hoces.

I samo jos nesto … banke ti cesto samostalno bez objave korisnicima mijenjaju strukturu XML-a … pa se zna dogoditi da je cesto potrebno prepravljati sustave i module, buduci da se struktura XML dokumenta izmjenila. Doduse nije to tako cesto na mjesecnoj razini … ali zna se dogoditi 1-2 puta godisnje. Evo recimo RBA je mijenjala strukturu XML dokumenta jedno 3-4 puta u nazad 4 godine.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja