Windows 10 Licenca kupovina

Potrebna mi je Windows 10 PRO Licenca koja kod Microsofta kosta $199.99 a isto tako sam naletio na ebay i na nasim balkanskim oglasima da se prodaje licenca za npr. 25 € kada pitam prodavaca da li je legalna licenca on mi kaze da mi on nakon sto ja kupim i sacekam 24 h on mi salje link direktno od microsoft sajta gdje se logujem i preuzimam licencu i mogu da skinem windows, zanima me da li neko zna o cemu se radi i kako dobiti licencu legalnu a da ne placam $199.99 mogao bi platiti do 30 € :smiley:

Sumnjam da ce ti netko dati link na microsoft sajt, logiras se i skines windowse. Ja i slobodno mogu reci velika vecina ljudi koja ima originalne kupuje sa stranica tipa g2a.com , kinguin.net

Nikada nisam imao problema, cak i ako imas problem uvijek kupuj s onim shieldom nesto malo se placa tako da si siguran. Odkada je win10 izasao kupio sam na kinguinu za 18€ + shield ukupno 19-20€(tada je cijena bila manja) i od tada nikada nisam imao problema sa windowsima, mislim na licencu da me zahebavala.

Al zanima me u cemu je caka, kako tu da kosta 20 € samo

Možda si čuo za “Refurbisher-e

To su Microsoftovi registrirani “Refurbisher”-i, oni imaju pristup komercijalnim licencama koje se odnose na pojedinca i poslovne subjekte kao i tkzv. “Citizenship” licencama, a to su grupe kupaca, kao npr. obrazovne institucije, škole, neprofitne organizacije, kupci sa niskim prihodima.

To i ti možeš postati, preko njihovog programa (ne doslovnog lol)…

On će ti naplatiti 30€ da zavaraš sustav zaštite licence. Nisi vlasnik te licence i možeš u nekom trenutku ostati sa -30€ i upozorenjem da licenciraš proizvod. Ako si pravno lice, niti jedna inspekcija ti neće to smatrati licencom. Ja za svaku priložim fakturu sa kupljenim PC da sam i licencu platio (obično oko 150-200€ bude)

1 Like

Kolega je vamo kupio https://www.kinguin.net/category/19429/windows-10-professional-oem-key/ neznam jel to bas ta verzija i sve radi kako treba.