Windows 7 zamrzava kad koristim mozzilu

Imam problem sa win 7, naime zamrzne mi komp kad koristim mozzilu, ponekad se desi i sa explorerom ali rijetko. Sve zablokira, pomaže samo restart. Ostalo sve radi normalno. Imam instaliran i xp koji radi bezprekorno. Ima li neko mozda kakav savjet, sta bi moglo bit i da li se uopšte moze nešto tu uradit?

Koliko imaš RAM-a?

2 gb , inace sve ostalo radi bez problema i kad ga bas opteretim

Meni mozilla na 7 isto šteka, dok google chrome i Opera rade besprijekorno, probaj sa chromeom i operom koji ti se više sviđa i vidit ćeš da će sve šljakat, a i surfanje bude ugodnije bez mozillinog zaštekavanje :smiley:

I meni na Windows 7-ici povremeno zašteka Mozilla Firefox. No ja imam 1gb RAM-a, pa onda to tome pridodajem, jer povremeno i komp zablokira kada pokrenem par “jačih” programa. Uskoro bi trebao nadogradit RAM-e, jer jedino mi to na kompu je “jadno”, ostalo je sve dobro/odlično.

Ne znam ima li to veze s Mozillom, no i da ima, ja bum je i dalje koristio, jer mi nema boljeg web browsera (iako ih nisam puno ni isprobavao, ali navika je navika).

[quote=“mrcina”]
Ne znam ima li to veze s Mozillom, no i da ima, ja bum je i dalje koristio, jer mi nema boljeg web browsera (iako ih nisam puno ni isprobavao, ali navika je navika).[/quote]

Da su svi takvi software nikad ne bi napredovao, robuješ softwareom, a to nikako nije dobro, ako je neki software bolji (ne kažem ja da je sad chrome ili opera bolji od FF općenito, meni je) onda koristiš bolji software, a ne koristiš nešto zato jer je nekad bilo najbolje :slight_smile:
da i ovo je offtopic, trollam spamam šta ćeš…

ako sve drugo radi i kad ga preopteretis onda definitivno promjeni preglednik, ja bih ti preporucio chrome

Prije par mjeseci prešao sam na Chrome i jako sam zadovoljan.
Razlika između njega i Mozille je velika, u brzini naravno :vatr:
A ni Opera nije za bacit :doki:

U ovom slučaju 2 GB RAM memorije je sasvim dovoljno.
Probaj updejtat Mozillu na 3.6.2. Ili je ukloni pa ponovno instaliraj.

Probao sam sa ponovnom instalacijom, ista stvar. Mozillu koristim najvise zbog download helpera, jer mi je nekako najbolji. Zanimljivo da mi zastopa komp a ne samo mozilla i jedino mi preostaje restart a zahtjevnije igre pici bez problema. Probavam sad Chrome i vidim da je dosta brzi i ne reže. Sta mi predlazete za skidanje a da nije Real player jer on zavuce pipke po cijelom kompjuteru?

Isto mi se desava i sa Chrome.

nešt ti ne štima sa windowsom 7, moguće da imaš lošu kopiju (ako si negdje na torrentu pokupio), ja bi probao reinstalirati Windows 7…

[quote=“Kečko”]Da su svi takvi software nikad ne bi napredovao, robuješ softwareom, a to nikako nije dobro, ako je neki software bolji (ne kažem ja da je sad chrome ili opera bolji od FF općenito, meni je) onda koristiš bolji software, a ne koristiš nešto zato jer je nekad bilo najbolje :slight_smile:
da i ovo je offtopic, trollam spamam šta ćeš…[/quote]

Časni sude, osjećam se krivim :ehm:

Istina, rob sam Mozille Firefox… Jbg, jednostavno sam navikao na nju. Možda se uskoro prebacim na Charom, makar je to vrlo teška odluka :neznam:

Eh da, dosta offtopica :zub:

Imam isti problem kod frendice na laptopu, isto joj se zamrzava sve kad koristi Firefox (zadnja verzija) na Win7. Odmah da napomenem, Windowse koje sam joj instalirao su legalni; skinuo sam Windowse sa Microsoft MSDN stranica, s njezinim podacima od Carneta (ono što se dobije od informatičke službe na svom faksu).

Pa jesi isprobao bilo koji drugi pretraživač (kod frendice na laptopu)? Vidiš da mnogi imaju problema s Mozillom Firefox na Windows 7. Isprabaj neki drugi pa vidi dal to pomaže. :wink:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja