Windows VPS Sponsorstvo na godinu dana

Poštovanje svima,
zanimam me da li netko zna tvrtku koja bi bila u mogućnosti dati navedeno. Naime radi se o stutupu, a s obzirom da ga “bootstrapam” bilo bi idealno kad bi našao nekog. S obzirom da sam se prijavio na Microsoft WebsiteSpark dobio sam licencne ključeve za Windows Server 2008(3 komada) i za SQL Server Web edition 2008( 3 komada) pa to nebi bio neki problem, ukoliko je uopće problem.

Eto ako netko zna ili je voljan sponzorirati neka javi, može i na PM.

S poštovanjem,
Nenad Petković

AWS Free Usage Tier

Hvala, ali nije to to, to imam i sa Windows Azure platformom i upoznat sam s time.

Eto hvala svima, koj se nisu javili. Kad pojedinac treba zajednici onda je zajednica tu, a kad zajednica treba pojedincu onda je nema.

Gledaj, ja ti nemam VPS jer je meni taj pojam na Windowsima smiješan. Za neke druge svrhe da, ali za produkcijski web ne jer kvalitetan Windows VPS bi trebao koštati više od nekog slabijeg dedicated servera (a dedicated je, po mom skromnom mišljenju, ipak klasa iznad).

Ali, mogu ti ponuditi na godinu dana sve što ti treba na neopterećenim serverima (web, MS SQL, mail, DNS). Platforma Windows 2008 R2 (IIS 7), MS SQL 2008 R2, Website panel itd. Kvaka je u tome da ti ne mogu dati RDP i da ovisiš o mojim taskovima…

Moram priznat da ne kužim, obraćaš se s visoka mnogim ljudima ovdje (nisam se osobno osjetio prozvanim, da ne bude zabune, ali mi nije bilo simpatično to čitati) i hvališ se kako se ti baviš ozbiljnim poslom za razliku od nekih, a ovdje žicaš da ti netko besplatno da VPS? Pa kakvim se ti to ozbiljnim poslom baviš da ne možeš platiti VPS? I još si uvrijeđen jer se nitko ne nudi? Kao neka razmažena primadona…

OK i koja je svrha tvog posta?

A koja je svrha ovoga posta?

[quote=“Sljaker”]Gledaj, ja ti nemam VPS jer je meni taj pojam na Windowsima smiješan. Za neke druge svrhe da, ali za produkcijski web ne jer kvalitetan Windows VPS bi trebao koštati više od nekog slabijeg dedicated servera (a dedicated je, po mom skromnom mišljenju, ipak klasa iznad).

Ali, mogu ti ponuditi na godinu dana sve što ti treba na neopterećenim serverima (web, MS SQL, mail, DNS). Platforma Windows 2008 R2 (IIS 7), MS SQL 2008 R2, Website panel itd. Kvaka je u tome da ti ne mogu dati RDP i da ovisiš o mojim taskovima…[/quote]

Javim se još, sad se javilo još par njih, pa da vidim kako stoje stvari.

Pomoć preko skype, pm, tu na forumu, telefona itd. Sve za džabe, a sad kad ja nešto trebam onda nema nikog. Kapiš? I samo jedna rečenica na post prije, ne radi se tu toliko o novcu, više se radi o “provjeri” koliko je zajednica spremna pomoći pojedincu. Imam licence i prostor i promet kao takav nebi trebao biti problem, ali izgleda da sam s ovom pretpostavkom napravio zajeb, a pretpostavka da su rijetki spremni pomoći je bila ispravna.

Bootstraping ti je samofinanciranje projekta u kojem svaka lipa igra ulogu, pa ako je netko bio voljan pomoći zašto to ne bih prihvatio. S obzirom da sam većinu posla stavio sa strane kako bih ta dva projekta na kojima radim što prije izgura jasno ti je da se neka većina financijskih sredstava iscrpila. Eto iako nije bilo potrebe za bilo kakvim objašnjavanjem nadam se da sam ti barem malo pojasnio o čemu se tu radi. A što se tiče mog pisanja “s visoka”, to je možda dojam ali nemam tu namjeru. Tko me pozna zna da nisam nimalo niti umišljen, niti arogantan. Hvala na čitanju.

@CreatifCode ne valja ti svat. Tvoji uslovi su visoki i vrlo je mali broj korisnika na ovom forumu (ukoliko ih ima) da bi ti moglo pomoci… Da trazis neki linux klasicni hosting sigurno da bi ti se neko javio… za vps, jos windows, vrlo tesko…

Mi ti mozemo dati vps servere i to u cloudu baziran na vmware no morati ces nam dati malo vise informacija tipa:

sta mi dobivamo za uzvrat… reklamu, placanje u buducnosti … i tako to daj nas malo zainteresiraj ili nagovori zasto bi dobio nesto for free

Evo da javim svima da je problem uspješno riješen. Naime dobili smo sponzorstvo od tvrtke Nessus d.o.o. (Prohosting.hr - web hosting, reseller hosting, virtual private serveri, root serveri, managed serveri), a čiji je vlasnik Alen ćlan našeg foruma.

Što smo dobili?
Na korištenje smo doblil VPS Cloud sa 2x2.27 GHz procesorom, 1024 MB rama, 50 GB prostora i 300 GB protoka što je i više od onoga što smo očekivali.

Brzina kojom su dečki to riješili je gotovo nevjerojatna uzevši u obzir da trenutno ne plaćamo ništa. Naime server je bio spreman nedugo nakon razgovora s Alenom iako je već bilo poprilično kasno navečer. Tehnička podrška i susretljivost je na vrhunskoj razini, a uvjeren sam da će tako i ostati.

O ponašanju servera ću detaljnije izvjestiti kasnije, nakon što bude pod opterećenjem.

U svakom slučaju velika preporuka za Alena i prohosting tim.

Alen se i inače iskazao kao spreman na pomoć, a kako i CC svima pomaže, definitivno je to zaslužio.

Sretno s tim projektom.

[quote=“APazinjan”]Alen se i inače iskazao kao spreman na pomoć, a kako i CC svima pomaže, definitivno je to zaslužio.

Sretno s tim projektom.[/quote]

Slazem se, sretno sa projektom.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja