WMT URLs submitted vs indexed

Ne znam dali je ovaj omjer dobar, ali tako stoji već mjesecima. Postove redovno pišem… ?

Bilo kakav komentar tražim, ili neke stručne smjernice gdje da tražim problem, ako ga ima…

Pregledaj si sta ti je ovo dole lijevo gdje pise 75 not found za linkove. Dalje, da li imas sitemaps na stranici ?Na prve dvije fotke me muti status pending?

Nego, one greške što se javljaju je iz razloga što google traži linkove sa dodatkom .html . Kada sam u WP-u dodao u linkove taj nastavak, izgubio sam dosta poveznica unutar sajta, pa sam vratio na staro stanje. Trebao bih valjda u WMT nekako urediti neko pravilo da google ne traži .html linkove.?

Evo i not found

Meni su također sve stranice u wordpressu, pa mi webmaster tool nikada nije tražio nikakve stranice sa nastavkom html, to prvi put čujem. Drugo, ne znam zašto su ti sitemaps pending, probaj ponovo napravit submit. Nadam se da imaš i sitemap.xml i sitemap.xml.gz kao submitane.

Postavio sam sitemap .xml.gz koji prije nisam imao. Onaj .xml od prije sam ponovno subbmit-ao ali pending stoji i dalje.

Googlebot couldn't crawl this URL because it points to a non-existent page. Generally, 404s don't harm your site's performance in search, but you can use them to help improve the user experience. 

To m istoji kao opis 404 error-a kada pratim .html link koji google označi kao nepostojeći, što u biti i jeste. Meni nije jasan razlog - zašto google traži .html linkove na toj domeni? Imali netko neki trag do čega bi moglo biti, i dali postoji negdje u WMT-u da postavim pravilo da ne gleda .html linkove ili da ih preusmjeri na nonHTML??

EDIT: Još da ne zaboravim, danas sam i definirao www . stranica. com kao željenu nad stranica.com. Dakle morao sam stranica.com dodati u sites, potvrditi vlasništvo i to je to. Ako možda ima veze sa ovim…

Ne shvacam ni ja. Jednostavno oznaci te linkove da ih vise ne prati u webmaster sucelju. A za sitemaps ne znam zasto je pending, mozda te zeza neki plugin na stranici.

Do sada sam te linkove i brisao (možeš vidjeti na grafikonu iznad), no što me muči?
Imam osjećaj da site ne diše punim plućima. Guram ga od 8. mjeseca, ima gotovo 700 članaka (kupljenih unikata, i što sam ja sam napisao), ali se ne probija niti izdvaja ni sa jednom ključnom riječi.

Hostiran je na godaddy, kod njih je zakupljena i domena a sve gura WP sa kupljenom ThemeJunkie temom.

Lagani update :smiley:

Eto vidis da oce. Mozes jos dodat kao sitemaps i linksajta.com/feed/ .

I opet isto kao i prije…

Stvarno mi ne pada na pamet do čega bi moglo biti… Broj indexiranih se smanjio taman za broj ‘linkova’ iz te sitemap-e

Ako se može još netko uključiti i pogledati…

Dali je ovo normalno ponašanje indexiranih stavki u WMT-u ?? Mislim, ono, meni stanje šeta goredolje, iz dana u dan…

Jutros

Danas


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja