Woocommerce checkout rešenje

Zdravo,

Da li neko zna neko rešenje u vidu plugin-a za moj sledeći problem:
Imam 3 metode plaćanja, niti jedno ne ide preko sistema online naplate.

  1. Pouzećem
  2. Plaćanje fakturom
  3. Preuzimanje u prodavnici

Potrebno mi je da polja koja kupac treba da popuni budu različita za svaki metod naplate. Naime, ako je pouzećem da budu standardna polja, ako se odluči za plaćanje fakturom da budu standardna polja i polje o firmi, a ako je riječ o preuzimanju u prodavnici da se prikažu samo polja ime i prezime i broj telefona.

Hvala

Ti si pomesao malo stvari, prvo se popunjavaju podaci pa se na kraju bira nacin placanja, u ostalom kakve veze ima treci nacin naplate koji si naveo, preuzimanje u prodavnici, to nema veze sa naplatom, ti mozes platiti online pa preuzeti u prodavnici ili platiti direktno u prodavnici.

Tebi treba na pocetku svega pitanje da li kupujete kao firma ili kao fizicko lice, pa kad je stiklirano firma onda on vidi i podatke kao sto su naziv firme i ostalo, a ako je fizicko lice onda toga nema. I kod adrese isporuke isto stiklirati gde zelite da preuzmete na svojoj adresi ili u nasoj prodavnici.

Ovakvo stanje je funkcionisalo na ovom sajtu do sada. Zato možda nisam dobro objasnio. @markoni82 A da i znaš koji bi plugin mogao odraditi to kako si ti rekao?

Pa generalno ne znam da li postoji jedan plugin da bi ti zavrsio kompletan posao. Za fizicka i pravna lica mozes koristiti ovaj Serbian Addons for WooCommerce – WordPress plugin | WordPress.org

A isti taj mozes i modifikovati da ti bude za Preuzimanje u prodavnici, ako znas bar malo php, nece biti tesko! :slight_smile:

1 Like

Hvala, mislim da će mi ovo pomoći.