Wordpress azuriranje cijena

Pozdrav,
Koristim woocommerce i B2B for woocommerce od Addify, za azuriranje cijena na obicnome woocommerce shopu koristim WP All Import, te bi ga probao i sada iskoristiti, jer imam mogucnost da automatski vrši ažuriranje cijena. B2B plugin ima svoj “modul” za azuriranje cijena, ali moj cijenik iz ERP-a nije postavljen kako bi njemu trebalo biti.

Zanima me dali je moguce s funkcijom rijesiti, jer mogu unjeti funkciju za ucitavanje cijena ili treba napraviti custom plugin ukoliko je to moguce ili pak vidjeti da se cijenik promjeni.

Dakle, plugin za ažuriranje cijena mi čita red po red (artikal po artikal) iz .csv-a ili json-a i ta funkcija se poziva svaki redak (artikl) kada učitava.

Cijenik mi je napravljen u erpu tako da ide sifra artikla, naziv artikla, sifra kupca (u woocommercu ima polje svaki korisnik tu sifru, tako da se kupac veze preko nje) i cijena za toga kupca od toga proizvoda, pa ide novi red gdje može biti opet taj artikl ali drugi kupac i druga cijena.

Pogledao sam u mysql bazu kako sprema cijenik od kupaca u taj artikal i ono sto mi je problem sto u jednom polju od artikla su spremljene sve cijene zajedno s njihovim kupcima.

Problem je taj sto mi svaki sljedeci red kada učitava ako se artikl ponavlja, prelazi preko onoga sta je već upisano prethodno tome artiklu.

Dali se može napraviti takva funkcija ili je potrebno napraviti drugi plugin za azuriranje cijena? ili je i to ne moguće pa se treba napraviti drugačiji izvoz cijenika iz ERP-a?