Wordpress developer

Postovani prijatelji, u potrazi sam za poslom (do nedavno sam radio u drzavnoj firmi), radim WordPress teme, pravim od PSD-a HTML/CSS teme, imam dosta iskustva u radu kao web dizajner, napravio sam dosta sajtova za moje klijente koje mozete pogledati na sledecoj strani www.prodesignserbia.com/portfolio , ako je neko zainteresovan za moje usluge, stojim na raspolaganju! Hvala svima unapred.

Pozdrav,

pregledao sam ti malo portfolio, moj savjet ti je da popratiš malo više noviji stil dizajna, isto tako probaj cartoon dizajn ubaciti.
Plus što bi ( ako već radiš i kod osim dizajna ) trebao i responsive raditi, na tebi je da li raditi zasebnu mobilnu stranicu ili sve u jednoj.
Sve u svemu ok, ali ništa posebno ( bez ljutnje ).

Naravno, pratim ja te tehnologije redovno, ali zelje klijenata se moraju postovati :slight_smile: Hvala na savetima

okej da jedan klijent tako nesto trazi ali svi ne bih reko tako da nije ti to opravdnje, pokusaj da uvedes bootstrap i stime ces pokriti i responsive dio i jos mnogo toga sto on pruza.

Slazem se sa vama :slight_smile: Ovo su relativno stari radovi od pre dve tri godine, kad je to bilo aktuelno. Sada naravno, sve se promenilo.

Uhvati se odeska, freelancera, elance i slicnih siteova pa radi, posla ima na pretek, a placa se puno bolje nego na ovim prostorima…

Što se tih freelance poslova tiče - vidio/čuo/čitao loših kritika, no ako se probiješ tamo, ima dosta ozbiljnih firmi koje daju dobre novce za kvalitetnu uslugu.

I općenito - ako se već ubacuješ i u development, nebi ti bilo loše se opredjelit za nešto ( frontend/backend/design ) jer jedna osoba teško da može napraviti odličan dizajn, to implementirati i napraviti kvalitetan, lako održiv backend. Savjet samo.

P.S. - nisu ti svi radovi tako stari, imaš jedan od prosinca 2013. ;), dalje nisam gledao godine

Slazem se potpuno, krenuo sam tim putem. Hvala na savetu!

Da, ima i dva nova rada, tj iz 2013. Slazem se to za dizajn, to nije moj fah, ja sam vise za izradu FrontEnda za sada, mada mislim da cu poolako prelaziti na backend. Nisam umetnik, i ne smatram sebe nikakvim dizajnerom, mogu da uradim sta god mi se zatrazi, i najvise volim kad dobijem gotov PSD i dalje je na meni sta cu sa njim :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja