Wordpress kao statična stranica

Zanima me može li Wordpress funkcionirati kao stranica na koju će se sadržaj dodati samo na početku i tada na njoj neće ništa biti dirano 1-2 godine? Bez updatea pluginova i novijih verzija wordpressa.
Recimo da stranica bude kao neke o apartmanima i slično.

Može.
Update na novu verziju WP-a i pluginova je dobar iz siguronosnih razloga.
Tako barem kažu po netu.

Jedino ovo što trnac kaže.
Radi sigurnosnih razloga bi trebalo napravit WP upgrade, a šanse su ta će to razbit bar jedan plugin. Onda treba pogledati postoji li nova verzija plugina, i ako ne krpati ili tražiti alternativu.

http://www.online-tech-tips.com/blogging/8-security-tips-and-guidelines-for-your-wordpress-blog/

Ovisno kakvi su pluginovi (kreiraju li sadržaj koji je dinamičan ), možeš napraviti site u Wordpressu, pa sve stranice sitea pohraniti iz preglednika sa “Save As” u *.HTML i potom objaviti tako snimljene statične stranice.

Time ćeš izbaciti sav “programski” dio i riješiti se problema “upgradea”, iako je rješenje dosta “neortodoksno” i ostaje za vidjeti ima li kakvih ozbiljnijih nedostataka u nekom drugom smislu.

[quote=“tsereg”]Ovisno kakvi su pluginovi (kreiraju li sadržaj koji je dinamičan ), možeš napraviti site u Wordpressu, pa sve stranice sitea pohraniti iz preglednika sa “Save As” u *.HTML i potom objaviti tako snimljene statične stranice.

Time ćeš izbaciti sav “programski” dio i riješiti se problema “upgradea”, iako je rješenje dosta “neortodoksno” i ostaje za vidjeti ima li kakvih ozbiljnijih nedostataka u nekom drugom smislu.[/quote]

Postoji plugin za to,

Generira statičke stranice na serveru i napravi .htaccess redirekcije da prikaže te statične stranice


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja