Wordpress - koji plugini?

Pozdrav svima,

Igram se malo sa wordpressom i stvarno sam svašta uspio sa njim izvesti, uglavnom sada mi za jednu stranicu treba opcija da se korisnici registriraju, i kao registrirani imaju neke dodatne opcije.

Konkretno treba mi da registrirani korisnici mogu sami sudjelovati u razvoju stranice, znaci da mogu dodavati nekakav sadrzaj. Konkretno to bi bili clanci, slike, video klipovi i slično.

Neki plugin za registraciju korisnika i profile imam, treba mi sada samo mogućnost da dodaju sadrzaj.

Imate li kakvu ideju za plugine, po mogucnosti koje ste samo provjerili i koristili. Dolaze u obzir i plugini koji se plaćaju.

nemojte predlagati buddy press sa njim nisam uspio nista postici, trebaju mi plugini koje mogu uklopiti u bilo koji template.

Jel ovo sve izvedivo sa wp-om, ili mozda da gledam neki drugi CMS

Izvedivo je sa Wp-om i nije ti potreban nikakav plugin. Wordpress ima to već ugrađeno u sebi, samo u Admin panelu WP-a promijeni kategoriju registriranog člana u čini mi se ili je editor ili author i svaki regani član će imati pristup admin panelu gdje će moći uređivati, brisati, objavljivati članke.

Za tu opciju znam, mene zanima jel izvedivo nekim pluginom da korisnik dodaje sadrzaje sa stranice, dakle da nema potrebe ulaziti u wp-admin.

mislim da će sama ta procedura ako korisnik mora ući u wp-admin odbiti potencijalne korisnike

Zašto bi to ikoga odbilo pa to je toliko normalno da s ne može jednostavnije napraviti, pa moraš negdje uređivati tekst a to ne možeš live na stranici napraviti, nego negdje u pozadini. A imaš nešto ovakvo:

ili potraži sam ako ti se ovaj ne sviđa:

http://vol.im/ordpressultiautor

Makar ostajem kod mišljenja da ti nijedan drugi neće omogućiti da pišeš post live na stranici nego iz WP admin panela, a tip author korisnika ti ne može baš puno toga zeznut na blog jer jednostavno nema ovlasti.

Imas plugin s kojim mozes kreirat direktorij članaka, al to ti je zapravo da omogućiš drugiima koji će unosit sadržaj da mogu napisat bez da ulaze u wp-admin, a moze i s time. Evo ti link od stranice : articlesss.com, vrlo vjerojatno ces ga instaliravat preko wp cpanela, tamo ti se zove article directory.